Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Αγγελικούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής

- Advertisement -

Σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από χθες, Σάββατο 20 Μαρτίου, ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

Σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από χθες, Σάββατο 20 Μαρτίου, ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewmoney, το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία πρώτη αδιαθεσία. Όταν ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί έμφραγμα και τον έβαλαν σε καταστολή. Όπως επισημαίνουν ιατρικοί κύκλοι οι ώρες αυτές είναι κρίσιμες για τον κορυφαίο παγκοσμίως Έλληνα πλοιοκτήτη ο οποίος διανύει το 73 έτος της ηλικίας του.

Όμιλος Αγγελικούση

Ο όμιλος Αγγελικούση είναι o δεύτερος μεγαλύτερος διεθνώς ναυτιλιακός όμιλος. Διαθέτει 141 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 26,7 εκατ. τόνων και αξίας 9,01 δισ. δολαρίων, ενώ «τρέχει» ναυπηγικό πρόγραμμα 22 πλοίων. Από το σύνολο των πλοίων του ομίλου Αγγελικούση, 57 είναι δεξαμενόπλοια, 49 φορτηγά και 35 LNG.

Ο Όμιλος Αγγελικούση δραστηριοποιείται σε ξηρό και υγρό φορτίο, ενώ τα περισσότερα από τα 141 πλοία του πλέουν υπό την ελληνική σημαία.

 

Φωτιά Σχηματάρι: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου

Παραδίδεται στους Κορίνθιους η πλατεία «Περιβολάκια» αύριο Δευτέρα 22 Μαρτίου (φωτο-video)

Ηλεία: Αγωνία για 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

21 Μαρτίου – Παγκόσμια ημέρα για το Σύνδρομο Down

Δωρεάν διάθεση rapid test στον Α.Ο. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου από το Δήμο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog