Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κικίλιας: Η χώρα δεν γίνεται Μπέργκαμο, δεν θα επιτρέψω να διασπαρεί πανικός

- Advertisement -

Στην επισήμανση ότι η εβδομάδα που διανύουμε είναι δύσκολη σε ό,τι αφορά την εξάπλωση της πανδημίας προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ωστόσο έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς την αντιπολίτευση ότι η χώρα δεν γίνεται Μπέργκαμο.

Ο υπουργός Υγείας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι εκφράσεις τύπου «Μπέργκαμο» προκαλούν τον πανικό και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα επιτρέψει να διασπαρεί ο πανικός.

«Έχω ακούσει πολλές φορές από την έναρξη της πανδημίας ότι η χώρα γίνεται Μπέργκαμο. Δεν έχει γίνει. Η χώρα ανταποκρίνεται, καθώς και το ΕΣΥ, σε πείσμα εκείνων που έλεγαν πως θα καταρρεύσει» επισήμανε ο Βασίλης Κικίλιας και ευχαρίστησε όλον τον ιατρικό κόσμο που δίνει αυτόν τον αγώνα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Μόνο χθες στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 240 εισαγωγές, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει υψηλός, είπε.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι το ΕΣΥ στηρίζεται, λέγοντας «κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν», ενώ σε ό,τι αφορά περαιτέρω επιτάξεις ιατρικών υπηρεσιών και ιδιωτικών κλινικών σημείωσε πως «ό,τι ζητήσαμε από τους ιδιώτες γιατρούς στην Αττική το πήραμε και όλοι οι μεγάλοι όμιλοι ανταποκρίθηκαν».

Σε ό,τι αφορά την πορεία της πανδημίας και το ενδεχόμενο χαλάρωσης των μέτρων, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «περιμένουμε πότε το τρίτο κύμα θα φθάσει να βρίσκεται συνεχόμενες ημέρες σε σταθερό σημείο, κάτι που θα οδηγήσει να δούμε και αποκλιμάκωση». Επισήμανε, πάντως, ότι αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη.

ethnos.gr

 

Πέτρος Τατούλης: «Πολιτικός προδότης ο Γιώργος Οικονόμου»

Λουτράκι-Θλίψη: «Εφυγε» ο Παναγιώτης Παππάς (Πέκας)

Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Greek Freak στην ταινία της Disney

Δείτε Live το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

22 Μαρτίου: Το Λουτράκι συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μας μπορει να ανοιγει το στομα του και να λεει σε τουτη την χωρα οτι θελει και οτι του κατεβει και μαλιστα… αδαπανως και αφορολογητως! Και εγω επι παραδειγματι μπορω να ισχυριστω οτι δεν διανυουμε τωρα τον μηνα Μαρτιο, αλλα τον μηνα Αυγουστο, η και ακομη, οτι δεν κατοικω στην Καλαματα, αλλα στην Καζαμπλανκα! Τ.Ζ.

  2. Λάθος αγαπητέ φίλε Τ.Ζ. Δεν έχουμε καμία δημοκρατία. Τί είδους δημοκρατία είναι να μπορεί να πει κανείς άφοβα και χωρίς συνέπειες του νόμου πως ο κουφοντίνας δεν τρομοκράτησε κανέναν, μόνο δεξιούς σκότωσε; Αλλά αλίμονο αν κάποιος ταχθεί με τους πραξικοπηματίες του ’67, ασχέτως των επιχειρημάτων του, ή υποστηρίξει την βασιλευομένη δημοκρατία ή ψηφίσει χρυσή αυγή η οποία αποτέλεσε και κοινοβουλευτικό κόμμα. Αριστερή δικτατορία κυβερνά την Ελλάδα! Να σου θυμίσω τι έγινε όταν ο Κρανιδιώτης ανακοίνωσε πως κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο ευρωβουλευτών της Ν.Δ.; Η αντίδραση των συριζαίων ήταν τέτοια που έκανε τον Σαμαρά να του ζητήσει να αναιρέσει. Αν δηλαδή υποψήφιοι του σύριζα δεν εγκρίνουν τους υποψηφίους της δεξιάς, δεν θα μπουν στον συνδιασμό. Όταν όμως ο Πολάκης δήλωνε πως αν βάλουμε στην φυλακή πολιτικούς μας αντιπάλους, θα ξαναβγούμε κυβέρνηση, ούτε καταδικάστηκε η άποψή του, ούτε διεγράφη από το κόμμα του. Ίσα μέτρα, ίσα σταθμά δεν ισχύει στην Ελλάδα.

  3. Το Καζαμπλάνκα τυχαία το είπες η υπάρχει λόγος φίλε μου ΤΖ 🤔😜😂!!Αυτη η δημοκρατία μας έφαγε εμάς τους Έλληνες !!Οχι η κανονική δημοκρατία σίγουρα !!Εμεις σαν λαός την έχουμε «πειράξει» λίγο και την χρησιμοποιούμε πάντοτε λανθασμένα Συμφωνο και με τον φίλο 1357 που σε ανάφερε !!Καλησπερα από την ηλιόλουστη Ουαλλια φίλε ΤΖ και φίλοι και φίλες του μπλογκ και στα παιδιά του loutrakiblog Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog