Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Greek Freak στην ταινία της Disney

- Advertisement -

Βρέθηκαν οι τρεις ηθοποιοί που θα παίξουν τους ρόλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, της μητέρας και του πατέρα του για την αυτοβιογραφική ταινία του στην Disney.

Ο Ούτσε Αγκάντα θα πρωταγωνιστήσει ως το αστέρι του ΝΒΑ στην ταινία με τίτλο «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ η Λάιντεντ Μπαντάκι εντάσσεται στην ταινία ως Βέρα, η μητέρα του μπασκετμπολίστα.

Ο Ντέοο Οκενέι θα παίζει τον Τσαρλς, τον πατέρα του.

Η ονομασία του φιλμ προέρχεται από το παρατσούκλι του σπουδαίου μπασκετμπολίστα και θα επικεντρώνεται στα παιδικά χρόνια του Aντετοκούνμπο, τις δυσκολίες που πέρασε και την τεράστια άνοδο της καριέρας του.

Η ταινία αναπτύσσεται από την Walt Disney Studios για την Disney Plus και είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της ζωής και της οικογένειας του Αντετοκούνμπο.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ.

Όσο για τον πρωταγωνιστή Αγκάντα, ο ρόλος του θα σηματοδοτήσει και το ντεμπούτο του στην οθόνη. Έκανε ακρόαση, αφού είδε μια σχετική ανακοίνωση στο Instagram.
Γεννημένος από Νιγηριανούς μετανάστες στην Ελλάδα, ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ το 2013 για να παίξει για τους Milwaukee Bucks.

Γρήγορα καθιερώθηκε ως σημαντικός παίκτης στην ομάδα και έκτοτε έχει ανακηρυχθεί δύο φορές NBA Most Valuable Player, πέντε φορές All Star και NBA Defensive Player of the Year, μεταξύ άλλων.

Υπέγραψε πενταετή παράταση συμβολαίου με τον Bucks τον Δεκέμβριο, αξίας 228 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πληροφορίες και το variety.

πηγή

Λουτράκι: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 

Μια Κορίνθια υποψήφια για το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (φωτο) 

Λουτράκι: Δενδροφύτευση φοινοκόδεντρων στην κεντρική λεωφόρο της εισόδου της πόλης

Δημήτρης Βασιλείου: «Aναξιόπιστος ο δήμαρχος»

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε εσείς έχει βάλει το μπλογκ το άρθρο αυτό 6 μέρες και δεν βρέθηκε κάποιος να πει κάτι για τον σούπερ παίχτη που θα του κάνουν και αυτοβιογραφικοι ταινία στην Disney 🤔Να μου πεις ρε εσύ Αντρέα εδώ οι σχολιαστές και οι σχολιαστριες είναι μόνο για να γκρινιάζουν για τα τοπικά προβλήματα για τον Γκιωνη και τον Βασιλείου για τα πράγματα που φτιάχνουν και δεν φτιάχνουν στον δήμο. 🙄Συνδράμουν που λέει και μια ψυχή για το καλό του τόπου. Όλα τα άλλα που βάζουν τα παιδιά του μπλογκ δεν τα βρίσκουν ενδιαφέρον. Και καμιά φορά που ο Αντρικός θα ασχοληθεί με αυτά και με τα αθλητικά νέα τον κράζουμε. Το κακό είναι ότι και σε αυτά που σχολιάζετε το μόνο που δεν κάνετε είναι να συνδράμουν για το καλό του τόπου. Τα εσώψυχα σας και τα κόμπλεξ βγάζετε αλλά άστο να πάει στο καλό. Αντρικος.

  2. Χάζευα που λες αγαπητέ ΤΖ στα νέα της ημέρας να βγάλω καμία είδηση και κάτι βρήκα. Σήμερα το θέμα ηταν στα σαιτ που κυρίως ψαρεύω ειδήσεις το ταληρο στην αεκαρα ο Τίγρης που τα έψαλε στους παίχτες από την άλλη οι κόκκινοι να είναι στην τρελη χαρά. Εμένα το μάτι μου πάντως έπεσε σε ένα οικογενειακό δράμα. Κάποιος απατημένος συζηγος ανακάλυψε τον εραστή της γυναίκας του και του εστησε καρτέρι και τον έκανε μπλε μαρε. 😜😜Το συμβάν έγινε στα Τρίκαλα! Θα του είχε στήσει μάλλον καρτέρι στα “δύο στενά” τα ιστορικά 😜Αντρικος

  3. Σε αρκετες αλλες των περιπτωσεων, φιλε Αντρικο, εχει συμβει ομως το εντελως αντιθετο απο αυτο το περιστατικο που ανεφερες, ο εραστης και γκομενος δηλαδη, να ειναι εκεινος που κανει “μπλε μαρε” και “τοπι” στο ξυλο τον απατημενο συζυγο, συνεπως τοτε ειναι που μιλαμε για τον “κερατωμενο και συγχρονως και δαρμενο”. Τ.Ζ.

  4. Ρε εσύ αδερφέ ΤΖ θέλω την βοήθεια σου γιατί μπερδεύτηκα λίγο🙄Μάλλον με μπερδεψε ο Λάκης ο Γαβαλας 🤔Να σε πληροφορήσω αν δεν το έχεις δει πουθενά ότι ο αγαπητός μας Λάκης γράφει βιβλίο για την ζωή του και θα κυκλοφορήσει πρώτα ο Θεός τον Οκτώβριο. Θα γίνει μάλλον και ταινία. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα εγώ είναι μια δήλωση του Λάκη. “Υπάρχει το αρρεν το θήλυ το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο”, 🤔🤔🤔εγώ είμαι το άλλο? Τι έχουμε έδω βρε ΤΖ μου ❓Αν γνωρίζεις τι εννοεί ο Λάκης δώσε μας τα φώτα σου 😂😂Αντρικος και εγώ είμαι το άλλο του μπλογκ 😜😜😜

  5. Αν και δεν ειμεθα και τοσο πολυ βεβαιος, να σου απαντησω, αδελφε Αντρικο, πως με αυτο “το αλλο” μηπως και εννοει ο κυριος Γαβαλας οτι ειναι και θηλυ και gay και αρρεν, η δηλαδη ολιγον τι απ’ ολα, θες? “Πασπαρτου”, θες? Η ακομη, ακομη και σε συσκευασια 3 σε ενα νοικοκυρεμενα, θες? Οπως και να ‘χει, τωρα σοβαρα, καθεσαι εσυ αγαπητε μου φιλε και ασχολησε με αυτα τα οποια λεει ο οποιος Γαβαλας? Την καλησπερα μου, Τ.Ζ.

  6. Διπλωμάτης αδερφε ΤΖ 😂😂Στα νέα της ημέρας αν μου γυαλίσει τίποτα σεξοπορνοδιαστροφικα 😜😜το αναφερω !Αλοιομονο ένας Αντρεας να ασχολητε με Γαβαλαδες και τέτοια lifestyle κόλπα !!Αντρικος

  7. Γιατί απορείς αγαπητέ φίλε Τ.Ζ.? Το ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε μετά την αθώωση ΟΛΩΝ για στημένα ματς και ενώ έπρεπε να υπάρξουν υποβιβασμοί και αφαίρεση βαθμών, υπήρξε και πρωταθλητής η ομάδα του νο.1 κατηγορουμένου. Και μετά ρωτιώμαι αν ο δις πρωταθλητής έγινε τρις. Συνεπώς, με κάτι πρέπει να ασχοληθεί για να σκοτώσει τον χρόνο του, είτε αυτό λέγεται Γαβαλάς είτε Κωστέτσος είτε Καζαμίας είτε ανθρωποδιώκτης.

  8. Τον χρόνο μου τον σκοτώνω με κάτι μπιπ εδώ στο μπλογκ που μου κάνουν τσαχπίνογαργαλιες 😜😜Ο Αντρικος ψευτομαγκακο τα ξέρει και τα γνωρίζει όλα από θρύλο μέχρι διαστημικούς σταθμούς που λέει ο λόγος !Το ότι δεν σχολιάζω αλλά θέματα οσο σχολιάζω τα αθλητικά είναι γιατί δεν το παίζω ξερολας και να έχω γνώμη για όλα !Τωρα όπως είπα στον φίλο τον ΤΖ οταν υπάρχει κανα «πιασάρικο «θέμα που πέσει στην αντίληψη μου και δεν θα το βάλουν κανα άρθρο τα παιδιά του μπλογκ θα το πω !!Τραβα να δεις κανα survivor και άσε τους πρωταθλητές !!Αλλους έχουν πιάσει στα πράσα και με την γίδα στην πλάτη που μας λες για τα στημένα !!Ρε όλους σας έχει «στημένους «ο Ολυμπιακός και σας γλεντάει !!Αντε γεια ανεβαίνω στο εξοχικό μου στην βόρεια Ελλάδα την Κυριακή για να «στήσω «τον ισάξιο που λέει ο Παμπλος ο Γκαρσιας 😂😂48

  9. Ρε ουάλι, εδώ μονοπώλειο την έχεις δει? Σερί 10 ηλίθια και μεγάλα σχόλια δικά σου. Δεν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα δικη σου να γραφεις ό,τι θες? Βαρετός μέχρι αηδίας έγινες. Θα πρέπει να σφαδάζεις κάτω από την μοναξια εσύ εκεί στην ουαλίτσα σου. Μείνε μέσα και μην ξεμυτάς ρε.

  10. Στα μαθηματικά δεν πρέπει να εισε και πολύ καλος 2109 😜😜10 σχόλια ,πέντε δικά μου πέντε άλλων σχολιαστων !Τι μονοπώλια και 10 μεγάλα και μικρά !!Αρε φουκαρά μου λες εμένα μοναξιά που εισε όλη μέρα στο κομπιούτερ και μετράς τα σχόλια του Ουαλλια !Τραβα ρε καμία βόλτα στον περιφερειακό να πάρεις και καθαρό αέρα !Βαλε και κανα λουρί σε κανένα αδέσποτο σκυλάκι ταχα μου το πας βόλτα μην φας και κανένα πρόστιμο και δεν θα έχεις να το πληρώσεις και από πάνω !!Φιλε μου καλε επειδη ο Αντρεας δεν είναι κακος άνθρωπος και δεν μου αρέσει να μαλώνω και ειδικα χωρίς να γνωρίζω με ποιον μαλώνω ,θα σου πω κοιτα γύρω σου τι λαλακιες λέγονται και γράφονται και μετά να κανείς σύγκριση με τις λαλακιες του Αντρικού !Τωρα για ιστίο σελίδα καλή η ιδέα σου αλλά εκεί υσχιουν αλλά που μερικοί τα κάνετε μόνο εδώ στο loutrakiblog και εκεί θα έχετε θεματάκια !και εσυ να ξεμυτας ετσι μην μου μουχλιασεις 😜Αντρικος

  11. Αφού δεν έχουμε κανένα καινούργιο αθλητικό άρθρο αναγκαστικά θα πω κανα δυο τρία πραγματάκια στα sports ⚽️ news εδώ !!Αν και θα έπρεπε να γράψω τιποτις για το ματς με τον ισάξιο 😜😜την Κυριακή θα γράψω για κάτι αλλά που θέλουν λίγο ανάλυση Αντρικου !😜Κατα αρχας τιμωρια ο θρύλος με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών 😂😂😂😂😂και ένα 50νταρικο πρόστιμο σε αγώνα χωρίς κόσμο !!Χτες έβλεπα το ματς την Άρσεναλ με την Σπαρτά Πράγας και πήγαινα να σκάσω γιατί τζαμπα δεν πεζαμε εμεις με την Πράγα !Αυτα από την πλευρά την δίκη μου !Απο την πλευρά των αντί ολυμπιακών τώρα που τα λένε όπως τους συμφέρει για να μειώσουν τον θρύλο ομάδες που κέρδισαν και φέτος τον θρύλο προχωρούν σε ημιτελικούς και τελικους !Γεια Σιτυ για Άρσεναλ ακόμα και την πόρτο !!Γιανα δούμε τουλαχιστον την Κυριακή θα είμαστε ισάξιοι με τους Γαλακτικός του Γκαρσια !?!?Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog