Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρ. Δήμας: «Κατατέθηκε η πρόταση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Κορινθία»

- Advertisement -

Κατατέθηκε σήμερα η πρόταση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις – που αποτελεί αγώνα του WRC  (FIA World Rally Championship) για το 2021 – με έδρα το Λουτράκι, την Κορινθία και την Πελοπόννησο.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδόρων κ. Γιώργος Γκιώνης παρευρέθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν στη συζήτηση οι Δήμαρχοι της Κορινθίας: Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος , Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος.

Επίσης το παρών έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολής και Αννα Καλογεροπούλου.

 

 

Θανάσης Πετράκος: Μανώλη Γλέζο μας λείπεις αλλά είσαι παρών

Λουτράκι: Απαλλαγή δημοτικών τελών ζήτησαν οι ξενοδόχοι αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα

Π.Τατούλης: Καρκινοβατεί το τοπικό πρόγραμμα Leader

Λουτράκι: 14 θέματα στην επόμενη, δια περιφοράς, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Κόρινθος: 50χρονη παρασύρθηκε από φορτηγό

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν Δήμας και Σούκουλη, γιατί αν είμασταν έρμαια στα χέρια του άλλου, του Ούννου Αττίλα, θα είχε επανεκκινήσει κανονικό παιδομάζωμα.

  2. Και πως ορίζεις εσύ τον φασισμό? Σαν αυτόν του πολάκη υπάρχει δεύτερος? Κάνε μας την χάρη στην ηλικία σου. Με τα 5 μάτια σου και στα 200 κιλά σου, τα 75 γύρω από τη μέση, θα έπρεπε να βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά, αλλά οι παρωπίδες δεν σε αφήνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog