Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

65χρονη νεκρή στο Ίλιον έπειτα από τον εμβολιασμό με AstraZeneca

- Advertisement -

Πέθανε μία 65χρονη γυναίκα σε εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον λίγο μετά τον εμβολιασμό της. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ερευνώνται τα αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 65χρονη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

https://www.iatronet.gr/

Άνοιγμα σχολείων: Υποχρεωτικό το τεστ κορονοϊού για τους μαθητές

Προστασία πρώτης κατοικίας για ευάλωτους μέχρι 31 Μαΐου

Χρ. Δήμας: «Κατατέθηκε η πρόταση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Κορινθία»

Γιάννης Καραπανάγος: ‘Eνα φορτηγό αμμοχάλικο αντί για εθνικό ύμνο και στεφάνια !

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπον να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά !Το Σάββατο που μας περασε ο Αντρικος έκανε το εμβόλιο AstraZeneka στο Νιουπορτ !!Μεχρι σήμερα 5 μέρες δεν έχω φυσικα καμία παρενέργεια και ουτε τίποτα από τα γνωστά που συνηθως έχει οποιος κάνει εμβόλιο !!Και εγώ ημουν και παραμένω πολέμιος και του εμβολίου και του κορονοϊού γενικότερα αλλά θα παμε άλλου !!Ο λόγος που το έκανα είναι για ταξιδιωτικούς λόγους !!Θα κάνω και δεύτερο εμβόλιο οταν θα μας ξαναπούν !!Παντως δεν πονάει καθόλου για όσους φοβούνται την συριγκα 😜😜Καλησπερα Αντρικος

  2. Aπό πνευμονικό οίδημα απεβίωσε ρε μεγάλε. Τώρα θα πεις: το αμφισβητώ. Αλλά με ποια ιδιότητα? Του γιατρού? Μην γίνεσαι τώρα κι εσύ ξερόλας σαν τον άλλον τον εκφορτωτή εδώ μέσα που μας πρίζει, έχοντας λόγο και γνώμη για τα πάντα, ενώ δεν ξέρει να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog