Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για τη Μυλοκοπή (φωτο)

- Advertisement -

Δείτε την επιστολή του αναγνώστη μας και τις φωτογραφίες που επισυνάπτει για την παραλία της Μυλοκοπής

Κάποια στιγμή στο παρελθον, σε ένα φυλλάδιο της AEGEAN, είχε πέσει το μάτι μου στη παραλία της Μυλοκοπής.
Η αλήθεια είναι ότι την είχα ακουστα, όμως η φωτογραφία σε μάγευε και είπα ότι θα πρέπει να την δω από κοντά στο μέλλον.
Όταν τελικά την επισκέφτηκα, είδα δύο διαφορετικές εικόνες που με συντάραξαν. Από τη μια μεριά η φύση, η αρμονία, η γραφικότητα, ένας παράδεισος και από την άλλη τσαντήρια, πλαστικές καρέκλες, σακούλες, σκουπίδια, απλωμένα ρούχα και τόσα άλλα, που γκρέμιζαν, σκότωναν, ότι όμορφο υπήρχε στη περιοχή. Ήταν τέτοια η αποστροφή που ένιωσα που έφυγα επί τόπου και είπα ότι δεν θα πατήσω ποτέ ξανα εκεί, εκτός αν μάθω ότι με ενέργειες κάποιων ευαίσθητων αρμοδίων, αποκατασταθεί η αρμονία.
Κλείνοντας θα σας έλεγα πως είναι μεγάλο κρίμα να έχετε τέτοια διαμαντάκια και η αδιαφορία να τα μετατρέπει σε χώρους αποχωρητηρίων και κακογουστιάς, χώρια που εκεί γίνεται κατοχή και καλλιεργούνται χαρακτήρες και συμπεριφορές τέτοιες που σε κοιτάνε σαν να τους ΕΝΟΧΛΕΊΣ κιόλας. Μόνο ντροπή.

Σας επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες, που μπορείτε αν δεν ξέρετε για τι μιλάω, πολύ αμφιβάλλω να μην είστε γνώστες, να τα δείτε από κοντά με τα μάτια σας. Είναι εκεί πάντα, δεν φεύγουν με τίποτα και απολαμβάνουν τον δικό τους παράδεισο μετατρέποντας τον σε κόλαση, για όλους τους άλλους . Αλήθεια αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε πλέον οι διαφημιστικές φωτογραφίες της Μυλοκοπής για να είναι ρεαλιστικές να είναι σαν κιαυτές που σας επισυνάπτω….

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω αυτά? Πιστεύω ότι θα κάνετε κάτι ή θα γίνει κάτι ? Πραγματικά όχι δεν το πιστεύω, αλλά έτσι σας τα γράφω, για μένα, να θεωρήσω ότι εγώ έκανα αυτό που μπορούσα….Έτσι απλά, δυστυχώς.

 

Γιώργος Γκιώνης: Καταδυτικό πάρκο στη Μυλοκοπή

Ξεχωριστό δήμο επιθυμεί ο Αγιοθοδωρίτης Γραμματέας του δημοτικού Συμβουλίου

Λουτράκι: Παράκαμψη στο δρόμο της Σχολής Μηχανικού λόγω προαστιακού (φωτο)

Τάσος Σακελλαρίου : Τα τέλη παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας ανά περιοχή του Δήμου μας

Γιώργος Γκιώνης: Προχωρά η διαδικασία για το Open Mall Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κανενας ντοπιος θα ειναι που πηγαινοερχεται συχνα .Παιδια θερμη παρακληση ..να τους πειτε να καθατισουν τα συντριβανια κ τους καταρρακτες !!! πρασινα τα νερα ! ημαρτον ! θελουμε κ τουριστες μετα. Συζητουσα με φιλο απο την Αθηνα κ μου ελεγε ποσο του εκανε εντυπωση ποσο καθαρο ειναι το νερο του κεντρικου συντριβανιου με τον Πηγασο στην Κορινθο κ γ τους καταρρακτες εβαλε τα γελια απο την παραμεληση .

  2. Αυτά δυστυχως μόνο σε κάποια παραλία της ωραίας μας Ελλάδας θα τα δεις 😡Ειχα πάει πριν 5-6 χρόνια στο σημείο εκεί και τα έχω δει !!μαλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου είπα της θείας μου να τα φορτώσουμε στα δυο αγροτικά που είχαμε μαζί αλλά που να τα πετάγαμε να μου πεις !!αυξηθηκαν παντως από ότι βλέπω !!παντως βρίσκουν και τα κάνουν ,τους αφήνουν και τα κάνουν ,ισως είδαν άλλους η τους γονείς τους και τα κάνουν και αυτοι !Το τελευταίο συγκεντρώνει τις ποιο πολλες πιθανότητες !Ο Δήμος και ισως η «Εθελοντές «πρέπει να το κοιτάξουν !Στην ωραιότερη παραλία του Δήμου δεν επιτρέπετε !Αντρικος ο θυμωμένος

  3. Αντρεα φιλε και αδελφε, καλησπερα. Ξερεις, απο αυτα που αναφερεις στο ανωθεν σχολιο σου μου προκυπτει μια ευλογη απορια και θελω ετσι απο περιεργεια, φιλε μου, να σε ρωτησω το εξης: Καλα, πηγατε εσυ καθως και η θεια σου με 2 ξεχωριστα αγροτικα αυτοκινητα στην παραλια αυτη της Μυλοκοπης? Δηλαδη βρε καλε μου φιλε, σε ενα ας πουμε αγροτικο, δεν χωραγατε να μπειτε οι δυο σας προκειμενου να πατε ισαμε εκει περα!?? Αυτο μου θυμιζει τωρα την περιπτωση μιας πενταμελους, οσο και… εκκεντρεκους οικογενειας γειτονων εδω στην περιοχη που κατοικω οι οποιοι καθε φορα που ειναι να πανε καπου οπουδηποτε, ο καθενας τους χρησιμοποιει απαρεγκλιτως και αυστηρως το δικο του και μονον δικο αμαξι(!!) και δηλαδη ποτε μα ποτε τους δεν επιβιβαζονται, φερ’ ειπειν, 2 ατομα σε ενα αυτοκινητο,(ε, αλοιμονο αυτο μας ελειπε τωρα)και εαν ειναι αυτο δυνατον, οσο και φυσιολογικον…!! Τ.Ζ.

    • Xαχαχα, όταν λέω εγώ για το χιούμορ σας… μου φτιάξατε την διαθέση, αξιότιμε κύριε Τ.Ζ. Αν είναι να σας εμπνέω, θα συνεχίσω να γράφω!! Ίσως δεν τα φόρτωσαν, γιατί δεν υπήρχε χώρος στις δύο καρότσες. Σε μία ίσως, αλλά δε δύο, μάλλον δύσκολο ήταν.😃 Ελένη

  4. Απαράδεκτο!!Θα συμφωνήσω με όλους τους σχολιαστές. Αν υπήρχε βούληση θα ήταν ένα μέρος προσιτό σε όλους μας, μιας και είναι πανέμορφο και όχι τσιφλίκι κάποιων!! Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την δημοσιευση θα γίνει η πρέπουσα αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος. (γιατί πραγματικά για πρόβλημα μιλάμε) και μέχρι το καλοκαίρι να μπορούμε όλοι να έχουμε πρόσβαση!!

  5. Παλαιότερα υπήρχε δημοτική αστυνομία που περνούσε το καλοκαίρι και έλεγχε για ελεύθερο κάμπινγκ ( υπήρχε πινακίδα που το απαγόρευε!!!) και φωτιές για μπάρμπεκιου. Τα τελευταία χρόνια είναι άφαντη. Ο νόμος αν δεν τηρείται … τότε πρέπει να εφαρμόζεται και να επιβάλλεται από τον Δήμο!!!!Όμως ο Δήμος είναι ανύπαρκτος!!!!

  6. Νομίζω αδερφε ΤΖ ότι το πολύ το loutrakiblog σε χάλασε και εσένα 😂😂Μα είναι δυνατόν να ειχα πάει εγώ και η θεία μου στη Μυλοκοπη !ειμασταν γύρω στα 10 άτομα μέχρι και καρότσα έπεσε 😂😂Καλό Πάσχα στον «εκφορτωτη «τον γραφικο !Αντρικος

  7. Βρε Αντρικο μου, αδελφε μου, απο που και ως που θελεις να γνωριζω απο εδω που βρισκομαι οτι ειχατε παει καμια δεκαρια ατομα καποτε εις την παραλια της Μυλοκοπης με δυο μολις αγροτικα αυτοκινητα! Να μυριστω τα νυχακια μου, η να αποκτησω αξαφνα μαντικες, η και μεταφυσικες ικανοτητες!? Ε, αυτο δεν γινεται! Εσυ αλλωστε, φιλε μου, ανεφερες στην πρωτη σου αναρτηση, οτι βρεθηκες στην περιοχη αυτη μαζι με την Θεια σου και οχι παρεα και με αλλους 8! Οχι τιποτις αλλο, αλλα μας διαβαζουνε εδω, καθως και μας εμπνεουνε, και εκλεκτες κυριες, οπως ας πουμε η αξιοτιμη, καθωσπρεπει, οσο βεβαιως και καθ’ολα θελκτικη με τα γραφομενα της, κυρια Ελενη!! 😀😁☺ Τ.Ζ.

  8. Aγαπητη κυρια Ελενη, σε καποια αλλη αναρτηση αναφερατε οτι δεν συμφωνειτε παντοτε με τα γραφομενα και τις αποψεις μου. Αυτο φυσικα ειναι απολυτως θεμιτο οσο και λογικο και αλοιμονο αλλωστε, δεν γινεται και δεν μπορουμε να συμφωνουμε παντοτε σε ολα και με ολους, ομως θα μου επιτρεψετε να σας ρωτησω ποια ειναι εκεινα τα σχολια με τα οποια εσεις προσωπικα ενιοτε διαφωνητε, και σας το ρωτω αυτο μιας και αφενος με ενδιαφερει ιδιαιτερως ο λογος σας εδω στο φιλοξενο LB, και αφετερου δινω και πολυ μεγαλη βαρυτητα και σημασια στη γνωμη και στις αποψεις σας! Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

  9. Η Μυλοκοπή είναι ένα κόσμημα πρώτης κατηγορίας μιας παραλίας, οπουδήποτε αλλού αυτή η εκπληκτική ομορφιά θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσικό καταφύγιο και να προστατευτεί ως τέτοια. Οι άνθρωποι που καταστρέφουν το κάμπινγκ, κόβουν δέντρα, χρησιμοποιούν το περιβάλλον ως toliet, είναι σαν να πυροβολείς τον εαυτό σου στο πόδι. Πώς μπορεί κανείς να πάει εκεί για τη φυσική του ομορφιά και να το μεταχειριστεί σαν σκατά; Η Μυλοκοπή είναι πολύτιμη για να αφήσει στα χέρια των βανδάλων. ήρθε η ώρα να δράσουμε!

  10. Aξιότιμε κύριε Τ.Ζ., τίποτα το εξαιρετικό και αξιομνημόνευτο, αλλά ήταν κάποια θέματα πολιτικοκοινωνικής υφής, όπως για παράδειγμα το ποιος ευθύνεται για την παράταση του lock down. Αλλά μου είσαστε λίαν συμπαθής. Οπότε δεν πρόκειται να εμπλακώ μαζί σας σε διχογνωμίες, έριδες, αντιδικίες κλπ. Είναι εμφανές πως εσείς δεν είσαστε στενόμυαλος, μονόχνωτος, κουραστικός, βαρετός ή εγωκεντρικός, αλλά και πάλι, δεν θα εντρυφήσω σε τέτοια θέματα. Απλώς έχω, για κάποια από αυτά, άλλη άποψη. Αυτό είναι όλο. Σας ευχαριστώ όμως για τις φιλοφρονήσεις. Ελένη

  11. Αστα τώρα αυτά με την Μυλοκοπη και τα αγροτικά 😜😜Σου έχω νέα συνταρακτικά για να έχεις το νου σου το καλοκαίρι που ερχετε φίλε μου ΤΖ !Το μάτι μου έπεσε απάνω στο «ανάποδο μπικίνι»😜upside down στα εγγλέζικα !Ειναι η νέα μόδα που θα φοράνε το μαγιό η νεαρές κυρίως γυναίκες 😙🤪🤪🤪Για μπικίνι λέω !Δεν μπορώ να στο περιγράψω αλλά δεν συνιστάτε για καρδιακούς 😂😂Ψαξε το θέμα και να δεις φωτογραφικό υλικό για να καταλάβεις τι έχει να γίνει !Αναποδο ισα δεν βγαζεις άκρη !Και αν το φοράει και καμία σαν τις Καρνασιαν αστα λα βιστα !Το είχε πρώτο φορέσει μια Ιταλίδα μοντέλα επιπέδου Τζαμπιον λιγκ για εγκεφαλικά !Αν το περάσουν το σχόλιο και το δεις ψαξε το σχετικο άρθρο και μου σχολιαζεις !Ηρεμα παιδιά Αντρικος

  12. Αγαπητη κυρια Ελενη και εσεις με την σειρα σας μου εισαστε ιδιαιτερως συμπαθης και θα σας πω επισης πως και η διαφωνια ειναι μεσα στο προγραμμα, καθως αποτελει ενα βασικο , οσο και υγιες συστατικο και στοιχειο της ιδιας της ζωης, αλλιως θα ειμασταν ολοι αναμεταξυ μας ιδιοι, ομοιοι και απαραλλαχτοι! Βεβαιως καλο θα ειναι να εκφραζεται καθε φορα αυτη(η οποια διαφορετικη αποψη, δηλαδη) με εναν τροπο δημοκρατικο, καλοπροαιρετο, πολιτισμενο και ευπρεπη. Να φανταστειται, αξιοτιμη κυρια Ελενη, πως με την γυναικα μου δεν συμφωνουμε σε τιποτα απολυτως! Στα παντα ολα εκεινη συνεχως μου εναντιωνεται και μου παει κοντρα! Οτι τις πω, και της ζητησω, ολο “Οχι”, μου αποκρινεται! Αφου πολλες φορες, αγανακτωντας, και με σκωπτικο τροπο της λεω πως εσυ γυναικα μου κανονικα θα επρεπε να εοργαζεις την 28η Οκτωβριου, ημερα της επαιτειου του μεγαλου “ΟΧΙ”, των Ελληνων, κλπ…! Τελειωνοντας, σας ευχομαι να περασετε ενα καλο και ομορφο Πασχα, εκλεκτη και αξιοσεβαστη κυρια Ελενη. Τ.Ζ.

  13. Μου ακούγεστε να έχετε πολλές ενδοοικογενειακές διενέξεις, αγαπητέ κύριε Τ.Ζ. Λυπάμαι, αλλά εύχομαι όλες να έχουν αίσιον και ευτυχές τέλος, διότι ακούγεστε πολιτισμένος άνθρωπος.😃 Και πάλι σας ευχαριστώ για τις γλυκές κουβέντες σας. Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog