Δείτε την επιστολή του αναγνώστη μας και τις φωτογραφίες που επισυνάπτει για την παραλία της Μυλοκοπής

Κάποια στιγμή στο παρελθον, σε ένα φυλλάδιο της AEGEAN, είχε πέσει το μάτι μου στη παραλία της Μυλοκοπής.
Η αλήθεια είναι ότι την είχα ακουστα, όμως η φωτογραφία σε μάγευε και είπα ότι θα πρέπει να την δω από κοντά στο μέλλον.
Όταν τελικά την επισκέφτηκα, είδα δύο διαφορετικές εικόνες που με συντάραξαν. Από τη μια μεριά η φύση, η αρμονία, η γραφικότητα, ένας παράδεισος και από την άλλη τσαντήρια, πλαστικές καρέκλες, σακούλες, σκουπίδια, απλωμένα ρούχα και τόσα άλλα, που γκρέμιζαν, σκότωναν, ότι όμορφο υπήρχε στη περιοχή. Ήταν τέτοια η αποστροφή που ένιωσα που έφυγα επί τόπου και είπα ότι δεν θα πατήσω ποτέ ξανα εκεί, εκτός αν μάθω ότι με ενέργειες κάποιων ευαίσθητων αρμοδίων, αποκατασταθεί η αρμονία.
Κλείνοντας θα σας έλεγα πως είναι μεγάλο κρίμα να έχετε τέτοια διαμαντάκια και η αδιαφορία να τα μετατρέπει σε χώρους αποχωρητηρίων και κακογουστιάς, χώρια που εκεί γίνεται κατοχή και καλλιεργούνται χαρακτήρες και συμπεριφορές τέτοιες που σε κοιτάνε σαν να τους ΕΝΟΧΛΕΊΣ κιόλας. Μόνο ντροπή.

Σας επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες, που μπορείτε αν δεν ξέρετε για τι μιλάω, πολύ αμφιβάλλω να μην είστε γνώστες, να τα δείτε από κοντά με τα μάτια σας. Είναι εκεί πάντα, δεν φεύγουν με τίποτα και απολαμβάνουν τον δικό τους παράδεισο μετατρέποντας τον σε κόλαση, για όλους τους άλλους . Αλήθεια αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε πλέον οι διαφημιστικές φωτογραφίες της Μυλοκοπής για να είναι ρεαλιστικές να είναι σαν κιαυτές που σας επισυνάπτω….

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω αυτά? Πιστεύω ότι θα κάνετε κάτι ή θα γίνει κάτι ? Πραγματικά όχι δεν το πιστεύω, αλλά έτσι σας τα γράφω, για μένα, να θεωρήσω ότι εγώ έκανα αυτό που μπορούσα….Έτσι απλά, δυστυχώς.

 

Γιώργος Γκιώνης: Καταδυτικό πάρκο στη Μυλοκοπή

Ξεχωριστό δήμο επιθυμεί ο Αγιοθοδωρίτης Γραμματέας του δημοτικού Συμβουλίου

Λουτράκι: Παράκαμψη στο δρόμο της Σχολής Μηχανικού λόγω προαστιακού (φωτο)

Τάσος Σακελλαρίου : Τα τέλη παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας ανά περιοχή του Δήμου μας

Γιώργος Γκιώνης: Προχωρά η διαδικασία για το Open Mall Λουτρακίου (video)