Με δεκάδες άρθρα και ρεπορτάζ το loutrakiblog.gr έχει αποκαλύψει τους κινδύνους που εγκυμονεί το απερίφραχτο «κανάλι του θανάτου». Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του Loutrakiblog.gr το συγκεκριμένο θέμα έφτασε αρκετές φορές στη Βουλή. Μετά τον τραγικό θάνατο του 14χρονου Βαγγελάκη και τις μηνύσεις ιδιωτών κατά παντός υπευθύνου αλλά και τις πιέσεις που άσκησε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων στην ΑΕΔΙΚ για να περιφραχθεί η διώρυγα και να προστατευθούν οι δημότες και οι επισκέπτες, δυστυχώς μαθαίνουμε ότι η περίφραξη  δεν είναι πλέον στα σχέδια των αρμοδίων.

Με την κοινοποίηση του άρθρου μας, κάτοικοι της Γαλότας Ισθμίων, απέστειλαν την παρακάτω επιστολή με την φωτογραφία, καταγγέλοντας ότι από την ημέρα του θανάτου του 14χρονου παιδιού, το μόνο «έργο» που έγινε, είναι ένα εικονοστασάκι και ένα δρομάκι (απο τους γονείς του παιδιού) να θυμίζουν το τραγικό και άδικο θάνατο του παιδιού τους..

Αναμένουμε απάντηση από τους αρμόδιους και την ΑΕΔΙΚ

 

Αναλυτικά η επιστολή τους.

Σχετικά με το παρακάτω δημοσιευμένο θέμα σας:
https://www.loutrakiblog.gr/2021/05/05/dioryga-korinthoy-psemmata-i-perifraxi-sto-kanali-toy-thanatoy/

σας πληροφορούμε ότι μετά από 1 χρόνο από το θάνατο του Ευάγγελου Τσάκωνα (14χρονου παιδιού) το μόνο έργο που έχει γίνει απεικονίζεται στην φωτογραφία που σας στέλνουμε (ο δρόμος του θανάτου του μικρού παιδιού). Είναι βεβαίως το μοναδικό «έργο» που έγινε από τους χαροκαμένους γονείς του παιδιού.

Δυστυχώς πολλές οι συναντήσεις χωρίς καμία εξέλιξη…..

Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν γνωρίζει την επικινδυνότητα καθότι δεν έχει γίνει ποτέ αυτοψία στην περιοχή συνολικά (ιδιαίτερα στον κατοικημένο οικισμό).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το θέμα.
Παρατήρηση: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 04.05.2021.

 

Διώρυγα Κορίνθου: Ψέμματα η περίφραξη στο κανάλι του θανάτου;;

Ατύχημα ή εγκληματική αμέλεια στον Ισθμό;;; Γιατί έχασε τη ζωή του το 14χρονο παιδί;;

Ισθμός. Το κανάλι του θανάτου

Λουτράκι: Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή. Θα μιλήσει κανείς για το θάνατο του παιδιού;;

Τραγωδία στα Ίσθμια: Nεκρό ανήλικο αγόρι που έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού