Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ντροπή: «Φλόμωσαν» στο ψέμα τους κατοίκους στα ‘Ισθμια …(φωτο-video)

- Advertisement -
Mετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr, επικρατεί σιγήν ιχθύος των ιθυνόντων… Μιλούν όμως πλέον οι κάτοικοι…
Διαβάστε σχετικά

Διώρυγα Κορίνθου: Ψέμματα η περίφραξη στο κανάλι του θανάτου;;

Αγανακτισμένοι πλέον οι κάτοικοι της Γαλότας Ισθμίας από τις συνεχείς υποσχέσεις, τα έργα αλλά  καμία υλοποίηση, ούτε καν την πολυσυζητημένη και πολυποθούσα περίφραξη για την προστασία και την ασφάλεια της ζωής, οι προσπάθειες και οι ενέργειες των κατοίκων της Γαλότας Ισθμίας έχουν πέσει το κενό, προκαλώντας αγανάκτηση…

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή τους στο loutrakiblog.gr
Έχουμε αποστείλει επιστολές στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Νίκο Ταγαρά, στον Περιφερειάρχη, στον Αντιπεριφερειάρχη, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, στο Δήμο Λουτρακίου για το θέμα.
Ενοχλήσαμε πολιτικούς μηχανικούς που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι μας έχουν δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία αφιλοκερδώς και με προσωπικό τρέξιμο γιατί στο Δήμο αντιμετωπίσαμε πλήρη αδιαφορία να μας ενημερώσουν αν υπάρχει για το σχέδιο.
Τους έχουμε επισημάνει ότι υπάρχει σχέδιο πόλης από το 1884 με τροποποίηση που έγινε το 1998 όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο Λουτρακίου.
Σας επισυνάπτουμε τα 2 σχέδια που είναι τα πιο κατατοπιστικά για την περιοχή.
Όπως θα δείτε από την εθνική μέχρι και τη βυθιζόμενη του Καλαμακίου υπάρχει σχέδιο πόλης.
Ζητήσαμε απλά να γίνει διάνοιξη της οδού (χωματόδρομο με ένα σκαπτικό μηχάνημα) στο τέλος του σχεδίου που βρίσκεται αρκετά κοντά στο πρανές του Ισθμού και μετά να μπει περίφραξη για να μπορούν να περπατούν τουρίστες, παιδιά, διερχόμενοι.
Την πιο φτηνή λύση που θα έδινε οριστικό τέλος στην επικινδυνότητα αλλά και θα διαμόρφωνε εν μέρει την περιοχή για περίπατα τουριστών.
Τους επισημάναμε ότι αν δεν γίνει διάνοιξη λόγω του αδιαμόρφωτου εδαφικού αναγλύφου δεν μπορεί να μπει περίφραξη.
Μας είχαν υποσχεθεί ότι η διάνοιξη θα γίνει από την Περιφέρεια με καθαρισμό της περιοχής και μετά θα ακολουθήσει η περίφραξη.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα 1 χρόνο μετά δεν υπάρχει καν μελέτη για διάνοιξη οδού.
Προκήρυξαν μελέτη για φύτευση δέντρων στην περιοχή του Ισθμού (από την Περιφέρεια) που ξεκίνησε από τη διώρυγα και έφτασε μέχρι το Δέλτα γιατί δεν είχαν υπολογίσει καν πόσα δέντρα χρειάζονται!!!!
Όπως θα δείτε αρκετά από αυτά έχουν ήδη ξεραθεί γιατί δεν υπήρχε καν πρόβλεψη για σύστημα ποτίσματος από την Περιφέρεια!!!

Αυτοψία – Προκαλεί το κοινό αίσθημα η ΑΕΔΙΚ. Με κλαδιά εμποδίζουν την πρόσβαση στο σημείο που σκοτώθηκε ο 14χρονος (video-φωτο)

Η οιμωγή της κοινωνίας και η κατακραυγή του Τύπου δεν “ξύπνησαν” την ΑΕΔΙΚ

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο εύκολα ξεχάστηκε τελικά η απώλεια ενός μικρού παιδιού. Τραγικό το συμβάν, τραγικοί και οι υπεύθυνοι της αδιαφορίας για να μην επαναληφθεί η τραγικότητα. Που δυστυχώς θα επαναληφθεί…!

  2. ειναι κριμα ενα σημειο οπως ο ισθμος να εχει παραμεληθει σαν γυφτικη συνοικια απο τοπικους παραγοντες τοσα χρονια . δεν υπαρχει υπευθυνοτητα για πολλα πραγματα στην περιοχη απο τους τοπικους αρχοντες και κατ επεκταση των βουλευτων . χωρα μπανανια για αλλη μια φορα.υγ. ο προαστιακος παλι εχει γινει γιοφυρι της αρτας.

  3. Αν ήταν Δήμαρχος ο Πνευματικός στο Λουτράκι θα τον έφτιαχνε τον Ισθμό.Ο καλύτερος Δήμαρχος του Νόμου.Θα γραφτεί στην ιστορία το όνομα του. Δυστυχώς όλοι οι Δήμαρχοι στο Λουτράκι αποδείχτηκαν ανεπαρκείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog