Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Κόρινθο βρέθηκαν οι 17χρονες Μαρία Φ. και Μαγδαληνή Κ.

- Advertisement -

Η περιπέτεια της 17χρονης Μαρίας Φ. και της 17χρονης Μαγδαληνής Κ., έληξε σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Φ. και η Μαγδαληνή Κ. βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου, από διερχόμενο αστυνομικό. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις ανήλικες για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

 

Τραγωδία στο Λουτράκι….Νεκρός ο νεαρός οδηγός του τροχαίου (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι

Καταγγελία αναγνώστη για επικίνδυνη λακούβα στο Λουτράκι (φωτο)

Κορωνοϊός: 1.402 νέα κρούσματα, 647 διασωληνωμένοι, 56 θάνατοι

This is Arcadia ! Δείτε την τουριστική καμπάνια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (φωτο-video)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ετσι μπραβο, επιτέλους να και μια θετική, οσο και ευχάριστη είδηση, σε αυτη την ειδησεογραφικη κατάθλιψη και “μαυριλα” των ημερων! Εν προκειμενω, να δώσω τα συγχαρητηρια μου, καθώς και τα ευσημα μου στην Ελληνικη Αστυνομία! Αναμφιβολα γνωρίζω πως διαθετει πολλές περγαμηνες, αρετες, αξιοσυνες, δυνατοτητες και ικανότητες και πιστεύω πως μπορεί, αλλα και στο ο,τι εχει ολες τις προ’υ’ποθεσεις ακόμη περαιτερω να ενδυναμώσει, να βελτιωθεί και να γινει καλυτερη, ουτως ωστε να ειναι σε θεση να φέρνει παντοτε το έργο και την αποστολή της με ακόμη μεγαλυτερη αποτελεματικοτητα και επιτυχία, εις πέρας, αρκει βεβαιως αυτο να το επιδιώξει, να το θελησει και να το πιστεψει! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog