Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κώστας Παντελέου: Το γήπεδο της Περαχώρας υλοποιείται, θα είναι κόσμημα (φωτο)

- Advertisement -

Ξεκίνησαν  οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα, ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης τεχνικά και λειτουργικά αθλητικής εγκατάστασης η οποία αποτελείται από:

α) τον κύριο αγωνιστικό χώρο

β) ένα κτίριο αποδυτηρίων

γ) ένα κτίριο εξυπηρέτησης θεατών

δ) μία πλατφόρμα δεξαμενών νερού & αντλητικό και

ε) τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου της εγκατάστασης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.131.350 ευρώ.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου δήλωσε στο Loutrakiblog.gr

H δημοτική αρχή Γκιώνη έχει αποδείξει διαχρονικά το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον αθλητισμό εμπράκτως, με έργα όχι με λόγια. Εχουμε δημιουργήσει χώρους άθλησης σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου.

Το γήπεδο της Περαχώρας είναι ένα θέμα που μας ταλάνισε, λόγω δικαστηρίων με τους εργολάβους και κατηγορηθήκαμε για αδιαφορία και ολιγωρία, ενώ δεν είχαμε καμία σχέση. Ηταν μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους. Εμείς εντάξαμε το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου και σήμερα άρχισε να υλοποιείται. Το γήπεδο αυτό θα είναι κόσμημα όχι μόνο για την Περαχώρα αλλά για όλο το δήμο μας.

 

Επίδομα παιδιού: Ποιοι πρέπει να επιστρέψουν χρήματα – Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση

H πόλη θρηνεί όταν χάνει τα παιδιά της….

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα στο Ζευγολατιό

Λουτράκι: Ηρθαν από Αθήνα και Κόρινθο με χασίς και τους έπιασαν στα «πράσα»

Στην Κόρινθο βρέθηκαν οι 17χρονες Μαρία Φ. και Μαγδαληνή Κ.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρος ήταν για,τα,παιδιά,μας..Αλλά,μην νομίζετε ότι θα,είναι δικό σας,έργο.και να,βγάζετε,φωτο οταν τελειώσει.

  2. Πολλά τα λεφτά για ένα γήπεδοΜόνο που δεν το υλοποιειται έσεις κυριεΝα πεις ένα ευχαριστώ στο κύριο ΒασιλειουΟ οποίος αυτος ενεργησε

  3. Κομπλέ που λέει και ένας φίλος σχολιαστής !!Οτι γίνετε είναι καλό όπως λέω και εγώ !το συγκεκριμένο έργο έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί χτες αλλά ας πούμε κάλιο αργά παρά ποτε !!Οτι έχει σχέση με τον αθλητισμό και την δυνατότητα τα νέα παιδιά να αθλούνται να παίζουν να διαγωνίζονται και να μην είναι συνέχεια με το κινητό και το τηλεκοντρόλ στο χέρι !!Θα χάρηκε και ο φίλος μου ο Βαγγέλης με τα έργα !!Ο αντιδήμαρχος παντως έχει μπει δυναμικά στην φετινή χρόνια και φτιάχνουν πραγματάκια που ήθελαν φτιάξιμο !!Υπαρχουν παρά πολλά ακόμα και να πούμε καλή συνέχεια !!Αντρικος ειχα την τιμή και την χαρά πριν αρκετές δεκαετιες να έχω αγωνιστεί στο θρυλικό αυτο γήπεδο !!Κλαδευτηρια οι παιχτε του ΑΟΠ αλλά φιλαράκια είμαστε μετά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog