Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νίκος Μπάρτζης: Το πρώτο μήνυμα μετά την άφιξη του στην Ελλάδα

- Advertisement -

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Μπάρτζης, καθώς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor, για λόγους υγείας, ο 26χρονος Κορίνθιος δέχτηκε θερμή υποδοχή από φίλους και θαυμαστές.

Ο δημοφιλής παίκτης, το μεσημέρι της Κυριακής, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαριστεί τον κόσμο και τους δύο καινούριους φίλους που απέκτησε στο ριάλιτι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη:

Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ενα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά , που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου.

Αυτη δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami ,που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της,χωρίς να κάνει καμία κωλοτουμπα κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf . Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του.

Bro είσαι ο,τι καλύτερο γνώρισα στο survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ενα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. 💙💙 🦁💙💙
Υγ2. Να ειναι καλα ο μπαμπινιωτης @amiyiami που μου εγραψε το κειμενο!!

 

Λουτράκι: “Έξι άτομα μας έδεσαν και απειλούσαν να πάρουν το παιδί μου για να τους δώσουμε το 1,5 εκατομμύριο”

“Εφυγε” ο σπουδαίος Κορίνθιος θεατράνθρωπος Γιώργος Τζαβάρας

Στα “καμμένα” ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog