Η ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την 46η Εθελοντική Αιμοδοσία:

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Όπως είναι σε όλους σας γνωστό στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων λειτουργεί Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίησή σας για την αναγκαιότητα και την διάδοση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η συμβολή όλων σας στον αγώνα που δίνει η χώρα μας, προκειμένου να γίνει αυτάρκης σε αίμα και το σπουδαιότερο η εξασφάλιση αίματος για όλους εσάς τους κατοίκους του Λουτρακίου, της Περαχώρας, των Ισθμίων των Πισίων του Σχοίνου και των Αγ. Θεοδώρων σε μια δύσκολη στιγμή, αφού η Τράπεζα και τα αποθέματά της ανήκουν σε σας.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι το αίμα είναι αναντικατάστατο. Δεν πουλιέται, ούτε αγοράζεται. Ρέει μέσα στις ανθρώπινες φλέβες, απ’ όπου μπορεί να αντληθεί για να δοθεί με αίσθημα αγάπης και ανθρωπιάς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, χαρίζοντας το πολυτιμότερο γι’ αυτούς αγαθό, την υγεία.

Η προσφορά αίματος αποτελεί την μεγαλύτερη προσφορά ζωής. Αποτελεί την υψίστη πράξη κοινωνικής συνεργασίας. Μεταγγίζει ζωή στους λήπτες και χαρίζει χαρά στους δότες.

Δώστε αίμα και νιώστε την χαρά αυτής της προσφοράς. Μπορεί να βρεθείτε κάποτε και εσείς ή κάποιοι δικοί σας άνθρωποι στην ανάγκη να χρησιμοποιήσετε αυτό το αίμα.

Δίνοντας αίμα σώζεις μια ζωή που ίσως αύριο είναι η δική σου….!

Ελάτε την ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 από τις 09.00 π.μ μέχρι τις 13.00 μ.μ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου σε μια εκδήλωση αγάπης, χαράς και ζωής, που διοργανώνουν η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΛΚ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Έκτακτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την ανάπλαση της παραλίας

Άμεση ενίσχυση ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας από τον Μάκη Βορίδη

Έκλεισε τμήμα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

«Φεγγάρι των Λουλουδιών» – Η δεύτερη φετινή υπερπανσέληνος την Τετάρτη 26 Μαΐου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 6 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές από οικίες και οχήματα