Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκτακτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την ανάπλαση της παραλίας

- Advertisement -

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας σας καλεί να συμμετέχετε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την 28 ΜΑΙΟΥ 2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11:00π.μ. σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, δια περιφοράς, λόγω καταληκτικών ημερομηνιών για τη συνέχιση υλοποίησης της Πράξης Ένταξης, με ώρα έναρξης 11:00π.μ. και ώρα λήξης 11:30π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων & του Δ.Λ.Τ. Λουτρακίου – Περαχώρας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: “Ανάπλαση Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου (Α΄ ΦΑΣΗ)”.

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’ και την υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

 

Άμεση ενίσχυση ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας από τον Μάκη Βορίδη

Έκλεισε τμήμα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

«Φεγγάρι των Λουλουδιών» – Η δεύτερη φετινή υπερπανσέληνος την Τετάρτη 26 Μαΐου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 6 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές από οικίες και οχήματα

Νίκος Μπάρτζης: Το πρώτο μήνυμα μετά την άφιξη του στην Ελλάδα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρασκευή 21/5 σε συνεδρίαση μαμούθ το λιμενικό ταμείο πέρασε τις αδειοδότησεις όλων των καταστημάτων και όχι μόνο. Μπράβο στον πρόεδρο που αν και εορταζον προεταξε το καθήκον χωρίς τύμπανοκρουσιες, φωτογραφίες, διαφημίσεις στα σοσιαλ και τα λοιπά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog