Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εικόνες και video από την φωτιά στην χωματερή Λουτρακίου

- Advertisement -

Φωτιά ξέσπασε, γύρω στις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Μαΐου, στην χωματερή Λουτρακίου. Η εστία της φωτιάς τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής και των Εθελοντών.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες και δύο οχήματα του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λουτρακίου.

 

 

Εκκληση για βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

46η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Έκτακτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την ανάπλαση της παραλίας

Άμεση ενίσχυση ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας από τον Μάκη Βορίδη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητό Loutraki Blog θεωρώ πως το άρθρο σας δεν είναι σωστό η ίσως οι πληροφορίες που σας έδωσαν δεν ήταν αληθινές. Όπως βλέπουμε από τις φωτο και από αυτά που είδα εγώ υπήρχαν επάνω 2 οχήματα του εθελοντικού συλλόγου και συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί βρίσκονται παρών πάντα εκεί όπως και ένα πυροσβεστικό με 2 άτομα πλήρωμα όπως φαίνετε απο τις φωτο σας . Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν ο εθελοντικός σύλλογος και η πυροσβεστική δεν μπορούν να σβήσουν καμία φωτιά σε χωματερή βρίσκονται πάντα εκει σε περίπτωση που η φωτιά φύγει σε χόρτα η Δάσος .Για όσους δεν ξέρουν η φωτιά σβήνεται πάντα απο τον Δήμο με την διαδικασία μπαζώματος των σκουπιδιών η οποία γίνετε αποκλειστικά απο υπαλλήλους του Δήμου και συμμέτοχη ορισμένων ιδιωτών ασχέτως αν είμαστε 3-4 άτομα συνέχεια τα ιδια .Και για του λόγου το αληθές είμαι ο χειριστής του ερπυστριοφόρου στις φωτογραφίες σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog