Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ανακοίνωση για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών

- Advertisement -

Η Λαϊκή Αγορά Κορίνθου από το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 θα λειτουργεί στον θερινό χώρο , στην Οδό Κολιάτσου με επέκταση στην άνοδο και στην οδό Στεφάνου.

Οι λοιπές Λαϊκές Αγορές του Δήμου θα λειτουργούν σε επέκταση των καθορισμένων χώρων, χειμερινών – θερινών . Όλες οι επεκτάσεις θα ισχύουν για όσο καιρό επιβάλλονται, για υγειονομικούς λόγους μεγαλύτερες αποστάσεις από τις προβλεπόμενες.

▶Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται στο 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
▶Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πωλητές και καταναλωτές.
▶Απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των καταναλωτών στην Λαϊκή .
▶Πραγματοποίηση αυτοδιαγωνιστικού ελέγχου (self-test) τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζομένους στην αγορά.

Πωλητές και καταναλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς ,

Επισημαίνουμε ότι η μη συμμόρφωση στις προαναφερόμενες υποχρεώσεις δύναται να επιφέρει από τη Γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ

 

Λουτράκι: Νέα δράση του Δήμου για την προστασία του Περιβάλλοντος

Ασπρόπυργος: Η έκρηξη του βυτιοφόρου διέλυσε 15 αυτοκίνητα

Επικοινωνία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την υπουργό Πολιτισμού για τον φωτισμό των κάστρων στον Ακροκόρινθο και τη Μονεμβασιά

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου από την τροχαία Ναυπλίου

Εκκένωση της περιοχής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου λόγω πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο – Δόθηκε εντολή διερεύνησης από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog