Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην προστασία του Περιβάλλοντος, ανακοινώνει με χαρά τη νέα τοποθέτηση ενός σετ από παγκάκι και κάδο απορριμμάτων στην παραλιακή.

Το σετ υλοποιήθηκε από πλαστικά απορρίμματα που ανασύρθηκαν από τον καθαρισμό του βυθού. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε πως στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχουμε πια ένα σετ παγκάκι & κάδο από πλαστικά απορρίμματα που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα και επεξεργάστηκαν μέσω του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας.

Αυτή η πράξη αποτελεί μία προσφορά του περιβαλλοντικού προγράμματος “Καθάρισε σε βάθος” από το DixanGreece και τον τομέα απορρυπαντικών και προϊόντων οικιακής φροντίδας της Henkel, μαζί με τον Οδυσσέα και την εθελοντική ομάδα Beach CleaningTeam και υπό την αιγίδα του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας , με στόχο ένα πιο καθαρό περιβάλλον!

#KathariseSeVathos #DixanGreece #BeachCleaningTeam #CityofLoutrakiOfficial #visitloutraki

 

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου από την τροχαία Ναυπλίου

Εκκένωση της περιοχής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου λόγω πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο – Δόθηκε εντολή διερεύνησης από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ συγχαίρει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Σοκ από την ομολογία του συζυγοκτόνου: “Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί”

συνΔημότες: “Δήμος Σικυωνίων και ΔΕΥΑΣ «τιμωρούν» τους κατοίκους στο Διμηνιό με εξοντωτικά τιμολόγια νερού”