Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου από την τροχαία Ναυπλίου

- Advertisement -

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού από την τροχαία Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Ο Εθελοντικός οργανισμός My Grand Road με αντικείμενο την οδική ασφάλεια σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνση Αργολίδας πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για την οδηγική ασφάλεια των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο.

Στόχος της δράσης είναι η προώθηση του μηνύματος της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Οι μαθητές είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά την διαδικασία με την οποία οι αστυνομικοί της τροχαίας επιχειρούν σε διάφορα συμβάντα.

 

Σε εξέλιξη είναι και σήμερα η δράση ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΑΡΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ και του δήμου Κορινθίων

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον συζυγοκτόνο

Τη ληστεία στο Αλεποχώρι μιμήθηκε ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

L. Medical Λουτρακίου: Νέο ουρολογικό – ανδρολογικό τμήμα

«Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να αναμένουμε σχόλιο του γραφικού Δρέπανου !!Συνηθως οταν υπάρχει άρθρο του μπλογκ για Άργος Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές κάνει την εμφανίσει του ο αξιότιμος Δρεπανος !!Τον πρόλαβα και ισως δεν γράψει κάτι !!Ακομα περιμένουμε μηπως μας πει για τα δάκτυλά με τους Χαινταριοτες (Δρεπανο )που λέει !!Ελπιζω να περάσει μηπως δεν μαγαρίσει και αυτο το άρθρο που είναι και πολύ καλό για τους μελλοντικούς οδηγούς !Αντρεας

  2. Να προλάβω εδώ τον γραφικο τον Δρεπανο !!Αυτος ο κακομοίρης οταν βάζει το μπλογκ κάποιο θέμα με Ναύπλιο η Άργος θα πει την γνωστή βλακεία του για το Δρεπανο !!Ελπιζω τώρα που τον πρόλαβα να μην σχολιάσει η καλύτερα μαγαρίσει και άλλο άρθρο με την βλακεία με τα δάκτυλά !Αν παντως μας κάνει την τιμή ο αξιότιμος συμπολιτης μας να μας πεις όπως του έχω κάνει πρόσκληση τον λόγο !Αλλα που να πει !κανει τζιζζζ !Θα τον δείχνουν μετά με το δάκτυλο όλοι οι άλλοι !κουτοπονηρος είναι Ε αλλά ξέρει να κρύβετε !που θα πάει θα την τον πιάσει η φάκα !!Δεν πιστευω να το κόψει το μπλογκ !θελω να το δει και αυτός και οι άλλοι οι δικηγόροι γενικά του μπλογκ !!Αντρικος !Πολυ ωραία η πρωτοβουλία για οδική συμπεριφορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog