Τη διεξαγωγή τουρνουά υποδομών υδατοσφαίρισης Splash, με την συμμετοχή κορυφαίων Ελληνικών ομάδων, ανακοίνωσε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου, από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α. που αφορά στην τέλεση αγώνων υδατοσφαίρισης σε ανοικτό κολυμβητήριο, σύμφωνα με το “μεσαίο” επίπεδο επικινδυνότητας του συγκεκριμένου αθλήματος.

Κατά συνέπεια, όλοι οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού επιτελείου και των συνοδών τους, πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο για COVID-19 πριν από τους αγώνες, ο οποίος θα είναι είτε με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) είτε μοριακός (RT-PCR) και τα αρνητικά αποτελέσματα αυτού πρέπει να προσκομιστούν στην εγκατάσταση του Κολυμβητηρίου κατά την είσοδο των ομάδων.

tournoya-water-polo-splash-loutraki

 

Ασπρόπυργος: Η έκρηξη του βυτιοφόρου διέλυσε 15 αυτοκίνητα

Επικοινωνία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την υπουργό Πολιτισμού για τον φωτισμό των κάστρων στον Ακροκόρινθο και τη Μονεμβασιά

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου από την τροχαία Ναυπλίου

Εκκένωση της περιοχής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου λόγω πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο – Δόθηκε εντολή διερεύνησης από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ συγχαίρει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά