Τρεις συσκέψεις για τα αρδευτικά έργα και την λειτουργία των ΤΟΕΒ στην Π.Ε. Κορινθίας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 17 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων Νίκωνα Τζινιέρη και σε συνεργασία με την ΔΑΟΚ της Π.Ε. Κορινθίας.

Στις συσκέψεις, που έγιναν στο Βέλο, στο Ξυλόκαστρο και στη Λυκοποριά, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, αλλά και πρωτοβάθμιων αυτοδιοικητικών στελεχών, έγινε ενημέρωση από τον Ν. Τζινέρη για τις αλλαγές που γίνονται στην λειτουργία των ΥΕΒ και στον τρόπο άρδευσης, ενώ από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, παρόντος και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρη Βυτινιώτη, αναφέρθηκε στην κατάσταση των έργων άρδευσης.

Από όλους τους παριστάμενους έγιναν τοποθετήσεις για τα προβλήματα του αντιμετωπίζουν και δόθηκαν οι σχετικές απαντήσεις. Επίσης αναφέρθηκαν και προτάσεις για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της άρδευσης.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας επισκέφθηκαν την δεξαμενή του ΑΟΣΑΚ στο Βέλο και την λιμνοδεξαμενή στην περιοχή Ανω Πιτσά και ενημερώθηκαν επί τόπου.

 

 

Η πρώτη υπαίθρια βιβλιοθήκη στην Κορινθία είναι και πάλι έξω

Πήγαν να διαρρήξουν επιχείρηση στην Κόρινθο αλλά πιάστηκαν από την ΟΠΚΕ Κορινθίας

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021

Ποιες δραστηριότητες επαναλειτουργούν από σήμερα

Μικρή η συμμετοχή των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην πρόσφατη απεργία