Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση της κ.Μαριλένας Σούκουλη-Βιλιάλη για τα παράπλευρα έργα του Προαστιακού και της Εθνικής οδού

- Advertisement -

Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στα παράπλευρα έργα από την κατασκευή της γραμμής του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού στην περιοχή.

Η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κο Χρήστο Βίνη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την πορεία και τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων, που είχαν παρουσιαστεί σε περιοχές όπως το Καμάρι, το Στόμι, τα Σαρανταπηχιώτικα, το Λουτρό, την Συκιά και την Λυκοποριά στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Συγκεκριμένα ο κος Βίνης απάντησε στην κα Σούκουλη ότι τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν σε όλες τις παραπάνω περιοχές προβλέπεται να επιλυθούν με την υπογραφή της 3ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ροδοδάφνη».

Η κα Σούκουλη ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κο Κώστα Καραμανλή και όσους συνεργάστηκαν για να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την Κορινθία μας.

 

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στους Αγίους Θεοδώρους

Ανανεώθηκε για την επαναλειτουργία του το Loutraki Thermal Spa

Λουτράκι: Η φωτιά στο Σχίνο θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το πτώμα στα Ισθμια

Πελοπόννησος: Άνοιξε η αυλαία της κρουαζιέρας. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με 4 κατάρτια στο Ναύπλιο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog