Ο Σπύρος Φωκάς, καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν τον θάνατο και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που τον λάτρεψε για πάνω από 60 χρόνια.

«Πέρασα μία περιπέτεια αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού» λέει. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες», αναφέρει ο 84χρονος ηθοποιός.

«Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Έχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάντα μία νοσοκόμα στο πλευρό του» λέει στην Espresso η σύζυγός του Λίλιαν με ανησυχία στο βλέμμα της καθώς τα οικονομικά της οικογένειας είναι ελάχιστα για να μπορούν να πληρώνουν τα νοσήλια.

Σε ερώτηση αν έχει ενδιαφερθεί κάποιος από τους συναδέλφους η ίδια απάντα: «Ας έχει καλά ο Θεός την Άννα Φόνσου η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso

 

 

Τελική ευθεία για το Euro 2020 – Σήμερα αρχίζουν οι προημιτελικοί

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιάτο στο ύψος των διοδίων

Τι απαιτείται για τις μετακινήσεις προς τα νησιά – Οι εξαιρέσεις

Υπουργείο Υγείας: Οι ανακοινώσεις για Green Pass και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Αυξήθηκαν ελαφρώς τα κρούσματα την Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021 – Μειώθηκαν οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι