Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ypanema, σε μια μαγευτική παραλία που μοιάζει με νησί!

- Advertisement -

H τουριστική σεζόν για το Λουτράκι άρχισε και φέτος δυναμικά! Το Ypanema ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία τη λειτουργία του προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

Το εστιατόριο και beach bar µε την υπέροχη παραλία μας υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά με νέο ανανεωμένου μενού, νέα δροσιστικά ροφήματα & cocktails!

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα και σε απόσταση 20 λεπτών από το Λουτράκι, το ΥPANEMA σας προσκαλεί να ζήσετε όμορφες στιγµές µε την οικογένεια ή τους φίλους σας και να ανακαλύψετε την εξαιρετική κουζίνα µε τις µοναδικές µεσογειακές γεύσεις στη µαγευτική αµµουδιά ή στον ειδυλλιακό χώρο του εστιατορίου µε την άψογη εξυπηρέτηση του εξειδικευµένου προσωπικού!

Απολαύστε δίπλα στο κύµα µε τους ήχους της θάλασσας και της lounge µουσικής, ζεστά και κρύα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, πιάτα µε εκλεκτό κρέας ή ψάρι και υγιεινά snacks, γευθείτε επιλογές κρασιών και signature cocktails καθώς και γλυκά ανώτερης ποιότητας και παγωτά που θα ολοκληρώσουν το γεύµα σας µε απόλυτη επιτυχία!

Ιδιαίτερα, για τους λάτρεις των σπορ υπάρχει πληθώρα επιλογών καθώς στις εγκαταστάσεις του Ypanema φιλοξενείται το TheLakeWaterSports που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε: Waterski, Wakeboard, Canoe Kayak, Wake Skate, Barefoot!

Παρέες αλλά και οικογένειες που θέλουν να δοκιμάσουν κάποιο θαλάσσιο άθλημα ή να μοιραστούν δυνατές συγκινήσεις στις αποδράσεις τους μπορούν να ζήσουν την εμπειρία στο έπακρο!

Στο Ypanema, σε µια μαγευτική παραλία που µοιάζει µε νησί!

 

3+1 παραλίες στο Λουτράκι σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Αφιέρωμα των UpStories για την Αλμυρή Κορινθίας

Άξιος! Για τέταρτη θητεία ομόφωνα Πρόεδρος του LTO o Σπύρος Καραβούλης

Εξαιρετική η ποιότητα των νερών κολύμβησης στο Λουτράκι!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog