Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To SPORTCAMP εισήλθε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα! Loutraki Junior & Elite Summer Basketball Camp 2021!

- Advertisement -

To SPORTCAMP για ακόμα μια χρονιά εισήλθε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα με νέα camps & νέες διοργανώσεις!

Η έναρξη του Ιουλίου σηματοδότησε την έναρξη των καλοκαιρινών camps Loutraki Junior Summer Basketball Camp 2021 & Loutraki Elite Summer Basketball Camp 2021!

Οι μικροί αθλητές έφτασαν έτοιμοι να συμμετάσχουν σ’ ένα έντονο προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας επτά ηµερών, το οποίο περιλαμβάνει στοχευµένες ασκήσεις ατοµικής τεχνικής, εσωτερικό Τουρνουά 5on5 & 3on3, αθλητική Yoga και πρόγραµµα µυικής ενδυνάµωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης µε σύγχρονα προπονητικά.

Ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά τα καλοκαιρινά camps είναι ξεχωριστά καθώς διακεκριμένοι προπονητές τα πλαισιώνουν!

Ο Mike Procopio, καταξιωμένη προσωπικότητα του NBA, αναλαμβάνει την προπόνηση των μικρών αθλητών και διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος! Ο Mike Procopio ήταν ο Director of Player Development των Dallas Mavericks για έξι χρόνια (2013-2019) και ο Strategic Game Management Coach του αείµνηστου Kobe Bryant για τέσσερα χρόνια (2009-2012). Συνεργάστηκε µε τους Boston Celtics στο τµήµα Scouting για 4 χρόνια ως υπεύθυνος αξιολόγησης αθλητών από όλες τις ηπείρους, υποψηφίων για το NBA Dra­ και έχει πολύ µεγάλη εµπειρία στην ανίχνευση ταλέντων και την ανάπτυξή τους.

Στο πρόγραµµά του HOOP CONSULTANTS, στην ιδιωτική εγκατάσταση ATTACK Athletics στο Σικάγο του Ιλινόις, συνεργάζεται µε προπονητές και αθλητές όλων των βαθµίδων από το High School έως το ΝΒΑ. Τα τελευταία 25 χρόνια, έχει εργαστεί και βοηθήσει στην ανάπτυξη µερικών από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο NBA, όπως οι Kobe Bryant, Dirk Nowitzki, Dwyane Wade,Tracy McGrady, Paul Pierce, Rajon Rondo και πολλών άλλων.

Επίσης ο προπονητής του camp Vytautas Valiulis δουλεύει ατομικά µε αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών βελτιώνοντας τόσο το παιχνίδι τους όσο και τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται για να µμπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Είναι Director of Player Development / assistant coach του Xavi Pascual στη Zenit St. Petersburg (Euroleague), ειδικεύεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και έχει πολύ µεγάλη εµπειρία στο υψηλότερο επίπεδο ευρωπαϊκού µπάσκετ σε συλλόγους όπως η BC Khimki, Lokomotiv Kuban καθώς και στη Λιθουανική οµοσπονδία µπάσκετ.

O Αχιλλέας Δεμέναγας , ο Γιώργος Λιθόπουλος & ο Σπύρος Μυλωνάς είναι εξίσου διακεκριμένοι Έλληνες προπονητές με πολυετή εμπειρία και συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωσης της τεχνικής του αθλητή με στόχο τη µεγιστοποίηση της απόδοσής του.

Με την ολοκλήρωση του camp όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν sport kit, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής!

Το SPORTCAMP συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια ανάδειξης νέων ταλέντων στο χώρο του αθλητισμού και τα camps του διακρίνονται για τη διαφορετικότητά τους!

 

Άξιος! Για τέταρτη θητεία ομόφωνα Πρόεδρος του LTO o Σπύρος Καραβούλης

Στην κορυφή του ελληνικού πινγκ-πονγκ ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

18o Ράλλυ Κορίνθου: Με άρωμα Ακρόπολις και Κέντρο Αγώνα το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

Ypanema, μια μαγευτική παραλία που μοιάζει με νησί!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog