Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα ξεκινήσει το Survivor All Star; – Πυροδοτούνται «Βόμβες» με ονόματα!

- Advertisement -

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Βρίσκεται ήδη στον προγραμματισμό για το Survivor 2022. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

H προσπάθεια του Τούρκου μέχρι τώρα είχε σκοντάψει στην άρνηση του Ντάνου. Κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει. Αυτό γιατί ο Τούρκος μεγιστάνας με την βοήθεια των συνεργατών του έχει ήδη χτυπήσει πόρτες κορυφαίων πρώην παικτών που συμμετείχαν στα τρία πρώτα Survivor μεταξύ αυτών και του Ντάνου με βελτιωμένη οικονομική πρόταση.

Στόχος του Ατζούν είναι να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των κορυφαίων παικτών για μια συμμετοχή στο Survivor All Stars, το οποίο θέλει να διοργανώσει το 2022. Να πούμε οτι το μεγάλο αγκάθι σε αυτή την προσπάθεια είναι το πολυπόθητο «ΝΑΙ» του Ντάνου.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

Από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν θα λείπουν από ένα τέτοιο event κορυφαία ονόματα. Σίγουρα Νίκος και Τζέιμς δεν θα είναι για τους δικούς τους λόγους. Από κει και πέρα όμως Κόρο, Ασημακόπουλος, Μαριαλένα, Κατσούλης, Καρολίνα, Μπόγδανος είναι παίκτες οι οποίοι συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Μέσα σε αυτές τις επιλογές βάλτε ότι ετοιμάζει επιστροφές που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Ο Μισθοφόρος είναι μία από αυτές, ενώ Βασάλος, Μάριος και Βαλαβάνη συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες. Για Βασάλο και Βαλαβάνη υπάρχει η σκέψη για έναν εκ των δύο επειδή είναι ζευγάρι.

Τα ονόματα δεν σταματάνε μόνο εκεί. Η Δαλάκα είχε πει δύσκολα θα ξανά έμπαινε, όμως και εκείνη με την σειρά της κάνει σκέψεις. Ήδη είναι σε επικοινωνία για συζήτηση ώστε να ξανά εισβάλει, με την προοπτική να μπουν όσοι προαναφέραμε.

Αν δεν γίνει αυτό δύσκολα και η Κατερινά θα πει το… Ναι. Στις επιλογές πάντα είναι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ πάντα σε προτίμηση είναι, τόσο ο Χανταμπάκης, όσο και ο Ηλίας Γκότσης με τον Πάνο Θεοδώρου.

 

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα για την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 – Οι περιοχές

Νέος Λιμενάρχης ορίστηκε για την Κόρινθο – Δώρα από τη Μητρόπολη Κορίνθου

Κωδική ονομασία “Εγκέλαδος” – Ένα από τα θέματα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2021 – Που μπορείτε να τα δείτε

ΕΟΔΥ: Ανοδική η τάση κρουσμάτων στην Π.Ε.Κορινθίας

 

thrylos24.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ημαρτον ρε παιδιά !Δεν πρόλαβε να τελειώσει το ένα survivor μου βάζετε και τα προσεχώς 😂survivor !!Αντρικος 😡😜

  2. Ρε εσεις survivorιτες καπου πήρε το αυτί μου ότι θα πάει ο Ντέμης στο νέο survivor τώρα που τα σπάσανε με την Δέσποινα ?Για πληροφορήσετε με αν θέλετε και αν ξέρετε εμένα εδώ στα ξένα μέρη !!Αντρικος survivor ρε survivor 😂😂

  3. Σωστός ο Αντρέας, πολύς λόγος γίνεται πια με σερβάιβορ και την φάρμα και όλα αυτά. Παράγινε το κακό. Ας δείτε και τίποτα άλλο. Να τον ακούτε τον Αντρέα γιατί εδώ μιλάει καλά. Είναι πλέον μια διασημότητα του Λουτρακίου και έχει εξελιχθεί με όλα τα δίκια στον Μartin Shkreli της πόλης μας. Άντε και αντιδήμαρχος αθλητικών στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog