Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Βρίσκεται ήδη στον προγραμματισμό για το Survivor 2022. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

H προσπάθεια του Τούρκου μέχρι τώρα είχε σκοντάψει στην άρνηση του Ντάνου. Κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει. Αυτό γιατί ο Τούρκος μεγιστάνας με την βοήθεια των συνεργατών του έχει ήδη χτυπήσει πόρτες κορυφαίων πρώην παικτών που συμμετείχαν στα τρία πρώτα Survivor μεταξύ αυτών και του Ντάνου με βελτιωμένη οικονομική πρόταση.

Στόχος του Ατζούν είναι να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των κορυφαίων παικτών για μια συμμετοχή στο Survivor All Stars, το οποίο θέλει να διοργανώσει το 2022. Να πούμε οτι το μεγάλο αγκάθι σε αυτή την προσπάθεια είναι το πολυπόθητο «ΝΑΙ» του Ντάνου.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

Από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν θα λείπουν από ένα τέτοιο event κορυφαία ονόματα. Σίγουρα Νίκος και Τζέιμς δεν θα είναι για τους δικούς τους λόγους. Από κει και πέρα όμως Κόρο, Ασημακόπουλος, Μαριαλένα, Κατσούλης, Καρολίνα, Μπόγδανος είναι παίκτες οι οποίοι συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Μέσα σε αυτές τις επιλογές βάλτε ότι ετοιμάζει επιστροφές που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Ο Μισθοφόρος είναι μία από αυτές, ενώ Βασάλος, Μάριος και Βαλαβάνη συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες. Για Βασάλο και Βαλαβάνη υπάρχει η σκέψη για έναν εκ των δύο επειδή είναι ζευγάρι.

Τα ονόματα δεν σταματάνε μόνο εκεί. Η Δαλάκα είχε πει δύσκολα θα ξανά έμπαινε, όμως και εκείνη με την σειρά της κάνει σκέψεις. Ήδη είναι σε επικοινωνία για συζήτηση ώστε να ξανά εισβάλει, με την προοπτική να μπουν όσοι προαναφέραμε.

Αν δεν γίνει αυτό δύσκολα και η Κατερινά θα πει το… Ναι. Στις επιλογές πάντα είναι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ πάντα σε προτίμηση είναι, τόσο ο Χανταμπάκης, όσο και ο Ηλίας Γκότσης με τον Πάνο Θεοδώρου.

 

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα για την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 – Οι περιοχές

Νέος Λιμενάρχης ορίστηκε για την Κόρινθο – Δώρα από τη Μητρόπολη Κορίνθου

Κωδική ονομασία “Εγκέλαδος” – Ένα από τα θέματα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2021 – Που μπορείτε να τα δείτε

ΕΟΔΥ: Ανοδική η τάση κρουσμάτων στην Π.Ε.Κορινθίας

 

thrylos24.gr