Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρώτη μεταγραφή της περιόδου ο Νίκος Γκούμας

- Advertisement -

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γκούμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και του αμυντικού χαφ.

Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ισθμιακού, στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα Αστέρια Κορίνθου, επέστρεψε στον Ισθμιακό και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, στην ομάδα Κ 19 και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

 

Λουτράκι: Αποδοχή επιδότησης 442.000€ για τον κορονοϊό – Ένα από τα 23 θέματα της επόμενης Οικονομικής Επιτροπής

Εγκαίνια για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων

Γ.Ψυχογιός: Αβεβαιότητα για την επαναλειτουργία της Διώρυγας

Προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για το Νομό Κορινθίας την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο Δήμος Κορινθίων σας καλεί να αναφέρετε λακούβες της πόλης για να τις επιδιορθώσει

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τρελός ς είναι τρελός ο πρόεδρος. 👍Δεν ξέρω για τον μικρό τι ψάρια πιάνει αλλά ο φίλος μου ο Θωμάς μια χαρά θα έβγαζε ένα ημίχρονο. Καλό παιχτακι ήταν ο Θωμάς τότε που παίζαμε στα θρυλικά Αστέρια. Καλή επιτυχία στο νέο απόκτημα του ΑΟλ και φυσικά τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα του ΑΟλ την νέα περίοδο!! Να γράψω και κάτι εδώ που είδα πριν λίγο. Η Μπαρτσα λέει θα αποσύρει την φανέλα με το νούμερο 10 όταν φύγει η σταματήσει ο Μεσις. Ο λόγος ότι το 10 το έχουν φορέσει Τζιοβάνι Ριβαλντο Ροναλνινιο Μεσι λογικά δεν υπαρχει περιπτώσει να βρεθεί μπαλαδορος τέτοιας αξίας. Αντρικος

  2. Και δεξί μπακ παίζει άνετα ο Νικόλας, με ωραία σύγκλιση προς το κέντρο για κάθετα ανοίγματα ή μεταβιβάσεις στα εξτρέμ, κυρίως στο αριστερό. Δουλεύει όλη την διαγώνια αριστοτεχνικά ο Γκούμας. Ωραίος παίκτης και πολυεργαλείο. Έκανε φίνα ο Καναβός και τον έφερε και τα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα. Θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα. Το μόνο προβληματάκι είναι που είναι λίγο επιρρεπής στους τραυματισμούς. Εύχομαι να μην έχουμε θέμα. Αλλά στις προπονήσεις δουλεύει πολύ ο Νικόλας γιατί αγαπάει το τόπι αλλά δουλεύει και το μυαλό του μέσα στο γήπεδο.

  3. Χιλια μπράβο στον φίλο 0959 !Αυτος είναι ο Σωστος τρόπος να σχολιαζεις και να αναλύσεις ένα άρθρο !!Μας εξήγησε παρά πολύ σωστά τον τρόπο παιχνιδιού τα υπέρ και τα κατα του συγκεκριμένου παίχτη για όσους δεν το γνωρίζουν όπως εγώ όπως είπα !!Τι ωραία που θα ήταν όλοι να σχολίαζαν σαν τον φίλο 0959 !!Την Καλησπερα ,Καλημερα στον φίλο Αντρικος !!

  4. Φίλε Θωμά, εντάξει καλύφθηκε το κενό στην άμυνα, δέσαμε, αλλά υπάρχει καμιά θέση στην ομάδα για να μεταφέρει τους παίκτες έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ο μη γένοιτο; Έναν έμπειρο εκφορτωτή να φέρουμε που’χει τρέλα με το ποδόσφαιρο και να του δίνουμε και κανα κολατσιό για μην καταρρεύσει πριν από τους παίκτες.

  5. Καλά που το κατάλαβες, για τις μπούρδες που λες εσύ για Μπάρτσα και Μέσι κλπ. Εδώ μιλάμε για τον ΑΟΛ. Αν είναι να δέχομαι μπράβο από σένα τον παντελώς άσχετο ποδοσφαιρικά, καλύτερα να μην ξαναγράψω.

  6. Χαζεύω εδώ στους Ολυμπιακούς αγώνες γυναικείο φουτμπολ Αυστραλία Σουηδία !!Εχουν ένα αριστερό εχτρεμ η Σουηδία 😜😜😜μπουκιά και συχώριο !Κερδισαν οι Σουηδέζες και τελικό με τον Καναδα !!Οπως καταλαβαινετε τώρα που είπα για Σουηδία θα το πάρει ο Καναδάς αφού ο Αντρικος είναι black cat 🐈‍⬛ που λένε οι «Ολυμπιονίκες «του μπλογκ !Αντρικος

  7. Αν λες τον Αντρικό παντελώς άσχετο ποδοσφαιρικα τι να πούμε !Ρωτα αν δεν ξερεις ποιος είναι ο Αντρεας και ποσο μπαλα ξέρει κανεναν εκεί στο Λουτρακι !!Δεν συνεχίζω σεβόμενος τον Θωμά και τον ιστορικό ΑΟΛ αλλά τον Αντρέα να τον πεις άσχετο ξεχνά το !!Και επειδη είπες και για Μπαρτσα και Μεσι αν δεν γνωρίζεις στον θρύλο έχουν αγωνιστεί κάτι παιχταράδες που τίμησαν την φανέλα και της Μπαρτσας και του θρύλου !!Τωρα να σε ρωτήσω τι ομάδα εισε είναι άδωρο !Αφου δεν εισε Ολυμπιακός εισε αμπαλος και άσχετος !Και το λέω αυτο γιατί έχουμε δει και παιχταράδες και μπαλιτσα στον θρύλο !Ενταξει μαγκάκο και ειπαμε στον Αντρέα δεν παίρνανε αυτά !Τα ήθελες και τα άκουσες Αντρεας

  8. Ωραίος σχολιασμός μου λέει από τη μια και μου δίνει 1000 μπράβο, άμπαλος λέει λίγο μετά. Τελικά όντως τσακώνεται με τους πάντες λόγω ανθρωποδιώκτη. Γιατί να ρωτήσω αλλους ρε μεγάλε τι μπάλα ξέρεις; Αφού τα διαβάζω μόνος μου εδώ μέσα. Γιαυτό λέω δεν στέκεις καλά ούτε ποδοσφαιρικώς, ούτε διανοητικώς. Να σε ρωτήσω εγώ να μου πεις με ποιον δεν εχεις τσακωθεί εδώ μέσα; Ακόμη και με τους διαχειριστές που δεν αναρτούν τις ασχετοσύνες σου, ακόμη και με τον φίλο τον Τ.Ζ. κάνε μας τη χάρη λοιπόν και κράτα το άσχετο στοματάκι σου κλειστούλι. Δεν σε παίρνει κανείς σοβαρά, ούτε οι πιτσιρικάδες.

  9. O Καναβός από τα Αστέρια ακόμη που έπαιζε, έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε μεγάλο Αστέρι και έγινε όντως μεγάλο Αστέρι. Πρόκοψε εδώ, στον τόπο μας, σοβαρός και επιτυχημένος με την επιχειρησάρα του, την πορτοφολάρα του, την εμφανισάρα του, την αμαξάρα του, την σπιτάρα του, με τα όλα του. Δεν έμεινε κανένας φουκαράς να μην έχει μερικά μπικικίνια να απολαύσει μια καλαμαράκια με μια ρετσινούλα στην παραλία. Τέτοιοι άνθρωποι είναι διαφήμιση για τον τόπο μας και ευτυχία μας να ζουν ανάμεσά μας. Τέτοιους ανθρώπους τους αγαπούμε και τους τιμούμε. Πρόκοψε γιατί δούλεψε στην ζωή του και το άξιζε. Δεν είναι ούτε τρελός, αλλά ούτε και τεμπελχανάς. Και γιαυτό σήμερα τον χαιρόμαστε ως πρόεδρο του ΑΟΛ μας και ως έναν εκ των σοβαροτέρων συμπατριωτών και συμπολιτών μας. Αυτά!

  10. Κάτι σου είχα απαντήσει εσένα που λες σου είπα μπράβο και αμπαλος αλλά δεν πέρασε! Εγώ ούτε ξέρω ποιος σχολιάζει επειδή είναι ανώνυμο. Μου άρεσε το σχόλιο σου και είπα μπράβο. Τώρα εσύ αν δεν γουστάρεις το μπράβο του Αντρέα δικό σου πρόβλημα και φυσικά δεν μου καιγετε καρφάκι. Τώρα αυτό το ειρωνικό στοματάκι και κλειστουλι δεν σε παίρνει κλπ ξέρεις ότι στον Αντρικο δεν αρέσουν. Να συμφωνήσω με τον 2128 που λέει για τον Θωμά αλλά αυτά τα γνωρίζω εγώ αν πάνε για εμένα αυτά τα υπονοούμενα. Καλησπέρα σε όλους Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog