Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου για το θάνατο του 35χρονου – “Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να παραποιούν την αλήθεια”

- Advertisement -

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης, με ανακοίνωση του αναφέρεται στον αδόκητο θάνατο του 35χρονου που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.

Ο άτυχος άνδρας,ο οποίος ήταν θετικός στον κορονοϊό, δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού και δυστυχώς κατέληξε.

Στην ανακοίνωση του ο Διοικητής του Γ.Ν. Κορίνθου αναφέρει αναλυτικά:

“Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών , που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών, του Νοσοκομείου 24η Ιουλίου.

Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω, που ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021 με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C και με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό.

Υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για Covid-19 και ευρέθη θετικός.

Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων του, αποκαθιστώντας την αλήθεια να διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδουν τον θάνατο του στο προ του θανάτου του εμβολιασμό του την 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση) .

Κατά την προσέλευση του στα πρώτα τρία (3) λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π.

Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε και να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του, δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό οξυγόνου, συνέπεια της νόσησης του από Covid-19.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ”

 

 

Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού με την επωνυμία «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε.» για τους Δήμους Κορινθίων, Βέλου Βόχας και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

Λουτράκι: Αποδοχή επιδότησης 442.000€ για τον κορονοϊό – Ένα από τα 23 θέματα της επόμενης Οικονομικής Επιτροπής

Εγκαίνια για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων

Γ.Ψυχογιός: Αβεβαιότητα για την επαναλειτουργία της Διώρυγας

Προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για το Νομό Κορινθίας την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο διοικητής αποκαλύπτει. 1. Ο εμβολιασμένος κολλάει,
    διασωληνώνεται και πεθαίνει (αποδεικνύοντας τα ψεύδη που διαδίδουν οι ιεράρχες «μας»
    στους λόγους τους προς τον λαό.

    2. Αναγνωρίζεται η υποξαιμία στον
    εμβολιασμένο και προφανώς μασκοφορούντα. Είναι η ευεργετική μασκοφορία. Καληνύχτα σας

  2. 19.18 μην γράφεις χαζομαρες.1ον ο εμβολιασμός με μία ή με δύο δόσεις (πλήρης) δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κολλήσεις ή να νοσήσεις με άσχημη εξέλιξη της νόσου (πολύ μικρό ποσοστό).2ον Η υποξαιμία δεν οφείλεται στην μάσκα ή στον εμβολιασμό αλλά στην άσχημη δυστυχώς πορεία της νόσου όπου χάνεις την φυσιολογική λειτουργία των πνευμόνων.

  3. Δηλαδή ο στυχος 35χρονος εμβολιαστηκεΣτις 16/6 και 7 ημέρες μέτα δηλ στις 23/7Εφυγε απo cov 19 και ανακοπη… Δηλ το εμβόλιο είναι Ρωσική Ρουλέτα…. Και στην τελική ποιος θα τον αποζημίωση???

  4. Από το ΠΡΟΦΑΝΩΣ μασκοφορούντα, χωρίς να το γνωρίζεις μετά βεβαιότητος, εσύ φίλε/η μου καταλήγεις στο απόλυτο και αβίαστο συμπέρασμα της “ευεργετικής” μασκοφορίας. Καληνύχτα σου.

  5. Tο οτι ενδιαφέρονται να μαθουν πως εφυγε το παιδί τους σημαινει οτι παραποιουν την αλήθεια; Ο Διοικητής που θα έπρεπε να ψαξει τι πραγματικά συνέβει και να αγκαλιάσει τους γονείς ειναι απέναντί τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog