Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Μαριλένα Σούκουλη

- Advertisement -

Σύμφωνα με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε ως Σύμβουλος για θέματα Χωροταξίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού η κ.Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, για ακόμη μια φορά.

Η απόφασή του με τιμά και με γεμίζει ευθύνη ώστε να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και με μεθοδικότητα προς όφελος όλων των πολιτών του Τόπου μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κορινθίας για την διαρκή στήριξη τους. Αντλώ πραγματική δύναμη από την αγάπη τους.

Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Με αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και ενωμένοι δημιουργούμε την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Μαζί θα τα καταφέρουμε.»

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη

Ανακοίνωση – Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής, πολιτικός μηχανικός, Μαρία Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα Χωροταξίας.

Η κ. Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998 και ως ιδιώτης επιστημονικός συνεργάτης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της παρακολούθησης ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

Μια special βραδιά με τη Γεωργία Νταγάκη και το μουσικό της σχήμα στο Ypanema!

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Παραμένουν ανοιχτές για το κοινό οι κλιματιζόμενες αίθουσες ενόψει καύσωνα έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο Λουτράκι

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στη Στυμφαλία για τη «Μάχη της Σοδειάς»

Λουτράκι: Αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog