Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με εντολή Τ.Θεοδωρικάκου θα διεξαχθεί νέα έρευνα για όσους στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία

- Advertisement -

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σήμερα το πρωί (Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021), έδωσε νέα εντολή στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα, να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος.

Με παρέμβαση του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, διαμήνυσε πως «θα πρέπει να διερευνηθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία»

Τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκησης των προβλεπόμενων κατά νόμο ενεργειών.

 

 

Δύο εκδηλώσεις για την ένδοξη Μάχη της Περαχώρας σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

Καταργείται ο φόρος γονικής παροχής. Παραμένει ο φόρος κληρονομιάς – Τι θα ισχύει από 1η Οκτωβρίου

Διενέργεια δωρεάν rapid test στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους

Γ.Ψυχογιός: “Να καλυφθούν άμεσα οι σοβαρές ελλείψεις σε Ειδική αγωγή, παράλληλη στήριξη και καθαριότητα των Σχολείων “

Δίκες από απόσταση … Οι αλλαγές για την Ελληνική Δικαιοσύνη το 2022

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σύμφωνα με πρόσφατα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμου Ελεγχου Νοσημάτων η Ελλαδιτσα μας σε αναλογία με τον πληθυσμό της και συγκρινόμενη με άλλα 30 Ευρωπα’ι’κα κρατη, βρίσκετε στην… δεύτερη θέση σε αριθμό θανάτων εξαιτίας του κορωνο’ι’ου! Μας περνάει μονάχα η Βουλγαρία… Συγκεκριμένα αυτή η γειτονική μας χώρα καταγράφει “πρωτια” με 92 περίπου θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους, ενώ η χώρα μας έρχεται αμέσως δεύτερη με γυρω στους 47 νεκρούς, ανα εκατομμυριο κατοίκους! Να φανταστειται πως η Ελλάδα έχει ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ποσοστό θανάτων ελέω covid 19 από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, ο οποίος και αναλογεί σε μόλις 14,5 θανάτους από τον covid ανα εκατομμύριο κατοίκους! Όπως σχεδόν στα πάντα όλα, έτσι και εδώ σε αυτή την περίπτωση “καταγράφουμε”, δυστυχώς, άλλη μια τραγική “πρωτιά”… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog