Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Oι παγκόσμιοι αγώνες εργασιακού αθλητισμού οργανώθηκαν…..από το Λουτράκι !! (φωτο)

- Advertisement -

Αυτοί είναι τα μέλη του οργανωτικού team των παγκόσμιων εργασιακών αγώνων που θα γίνουν στην Αθήνα. Δικοί μας άνθρωποι, συμπολίτες μας, φίλοι !

Ο Σπύρος Καραβούλης, ο Νίκος Κερασοβίτης, η Νιόβη Καραβούλη, ο Μπάμπης Πελέκης, η Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου, η Μαριάννα Νικολάου, η Γεωργία Τσάτσου, ο Οδυσσέας Παξινός, η Σπυριδούλα Σπανέα, ο Στέλιος Τζαβάρας, η Αναστασία Μπούκα και ο Άγγελος Βαραβέρης !!

Το SPORTCAMP έχοντας πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών, επίσημων αθλητικών διοργανώσεων, ανέλαβε την υλοποίηση των αγώνων, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή τους σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών!

Επιπλέον, το SPORTCAMP ως ένας όμιλος εταιρειών με αμιγώς αθλητική φιλοσοφία, υποστηρίζει ενεργά τη διάδοση του αθλητισμού στο εργασιακό περιβάλλον μέσω οργανωμένων δράσεων.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 7:30 μμ στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

 

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει 28 αθλήματα. Θα διεξαχθούν σε 13 αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Κεντρική αθλητική εγκατάσταση θα είναι το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ.

Η διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων όπως:

της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Βάρης Βούλας Βάρκιζας, του Δήμου Γλυφάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, των Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών: Πετοσφαίρισης, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Τοξοβολίας, Μπριτζ, Αντιπτέρισης, Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου και πολλών άλλων.

Επιπρόσθετα, η Τελετή Έναρξης των Αγώνων έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και έχει ενταχθεί ως δράση στο εθνικό πρόγραμμα εορτασμού της Επιτροπής. .Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: η Aegean Airlines, το Ερρίκος Ντυνάν, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” , η εταιρεία «ΣΤΑΔΙΟ 2020», το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κ.α.. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: η ΕΡΤ, η Καθημερινή και η ιστοσελίδα Gazzetta.gr

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

 

 

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, η οποία είναι δεδομένη!!

 

Παγκόσμιο γεγονός! Τον Οκτώβρη στην Αθήνα οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Η «καρδιά» της Αθήνας χτυπά στο ρυθμό των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού

Συνάντηση Σπύρου Καραβούλη με Αυγενάκη για τους παγκόσμιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού

Διεθνής διαφήμιση για τη χώρα οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Πολλά συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Σπύρο Καραβούλη !

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2020 ο Σπύρος Καραβούλης

Το SPORTCAMP Φορέας Υλοποίησης των 6ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού!

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog