Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μας κάνουν πλάκα ! Στέλνουν δανεικό πνευμονολόγο από την…Πάτρα

- Advertisement -

Κάποιος φαίνεται ότι κάνει πλάκα στους Κορίνθιους πολίτες. Το Loutrakiblog.gr έγραψε χθες

Κόρινθος: Ο κόσμος πεθαίνει στη ΜΕΘ και ο πνευμονολόγος ….αναμένεται…

 

Κάποιος εν μέσω πανδημίας, με το νομό να «βράζει» από τα κρούσματα, σήμερα καταγράφηκαν 709!!, με το Νοσοκομείο Κορίνθου να είναι νοσοκομείο covid, με την εντατική να ασφυκτιά, την κλινική covid να είναι γεμάτη, τους Κορίνθιους να συρρέουν καθημερινά για εξετάσεις, χωρίς γιατρούς, χωρίς προσωπικό, σίγουρα κάποιος μας κάνει πλάκα, αν δεν θέλει να μας πεθάνει όλους!

Κάποιος σίγουρα δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, κάποιος θέτει σε κίνδυνο την υγεία χιλιάδων πολιτών. Oτι και να συμβαίνει , το συμπέρασμα είναι ένα, αυτός ο κάποιος, είναι επικίνδυνος !

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιαννης Καρβέλης αφού μας έστελνε δανεικό πνευμολόγο από το Νοσοκομείο του Ναυπλίου, αναγκάστηκε να ανακαλέσει τη μετακίνηση αυτή μετά από σωρεία καταγγελιών και δημοσιευμάτων.

Σκέφτηκε τώρα ο κ. Καρβέλης, να λύσει το πρόβλημα (!!) στέλνοντας και πάλι δανεικό (!) γιατρό από την Πάτρα!

Ένα πνευμονολόγο μόνο και μάλιστα δανεικό για την κλινική covid και τη ΜΕΘ. Πόσες ώρες θα εργάζεται αυτός ο γιατρός, αν θα εργάζεται στην κλινική ή τη ΜΕΘ καλείται ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Καρπούζης να «βγάλει το φίδι από τη τρύπα»..

Το τελευταίο διάστημα είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων, που ήταν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου αλλά ποιος θα ζητήσει ευθύνες και ποιος θα λογοδοτήσει για την έλλειψη πνευμονολόγου;  Υπάρχει έλλειψη του πλέον αρμόδιου ιατρού, αφού ο φονικός ιός «χτυπά» τους πνεύμονες.

Αυτό είναι εγκληματικό! Εγκληματική αμέλεια ή αδιαφορία ή ανεπάρκεια των ιθυνόντων!

Γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται πλέον στα όριά τους (τα έχουν ξεπεράσει κιόλας) από το φόρτο εργασίας,το άγχος να εξετάσουν εκατοντάδες συμπολίτες, να νοσηλευτούν δεκάδες καθημερινά, στρες για τη δική τους υγεία και τις οικογένειές τους εφόσον εργάζονται κάτω από αυτές τις αντίξοοες συνθήκες.

Δυστυχώς η έλλειψη της ειδικότητας του πνευμονολόγου δεν είναι η μόνη…(θα επανέλθουμε)

Προς το παρόν μια λέξη μόνο βγαίνει από τα χείλη μας.. ΝΤΡΟΠΗ ! 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Υψηλή η θετικότητα στην Κορινθία

‘Ηρθαν τα εμβόλια Moderna στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Εμβολιασμοί κατ΄οίκον στους Αγίους Θεοδώρους

Λουτράκι: H παιδίατρος Ζωή Σάκκου στην καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών (video)

Κορινθία: Χαμηλό το ποσοστό των εμβολιασμών. Δραματική έκκληση των γιατρών

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρέπει άμεσα να καταλάβουν ότι πρέπει οι υγειονομικοί σε αναστολή να επιστρέψουν τάχιστα και να σώσουν ό,τι δεν σώζεται! Αφού και οι εμβολιασμένοι τρις υγειονομικοί νοσούν ο ένας μετά τον άλλον. Τι θα πάθουν να πάρουν πίσω τους ανεμβολίαστους; Μπορεί το θέμα να είναι ηθικό αλλά στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι είναι αναγκαίο κακό! Υπάρχουν γιατροί με συμπτώματα που μέχρι να βγει το τεστ δουλεύουν κανονικά και μεταδίδουν κανονικά! Και για καραντίνα …..άστα! Πρέπει επιτέλους να παρθούν γενναίες αποφάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog