Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοινή Συνέντευξη Τύπου 4 δημοτικών παρατάξεων (video)

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν, στη δημοτική βιβλιοθήκη του Λουτρακίου τέσσερις εκ των έξι παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Στη Συνέντευξη προσκλήθηκαν οι κ.κ. Γιώργος Γκιώνης, η κ. Μαρία Πρωτοπαππά και ο κ. Χρήστος Ασημακόπουλος, οι οποίοι δεν προσήλθαν.

Δεν προσκλήθηκαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μουζάκης Θανάσης και Κοντός Γιώργος. Ο κ. Κοντός πληροφορήθηκε όπως ο ίδιος ανέφερε για τη συνέντευξη και προσήλθε ακάλεστος. Μετά το πέρας των ερωτήσεων των δημοσιογράφων ζήτησε να παρέμβει όπερ και εγένετο.

Δείτε την πρόσκληση 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, τέσσερις δημοτικές παρατάξεις ανέλαβαν πρωτοβουλία να παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου και προς τούτο προσκαλούνται εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00΄.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, Αθ. Οικονόμου 3 και Τομπάζη.

Επίσης, στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, της αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης, αλλά και της πολυφωνίας, με την παρούσα ανακοίνωση-πρόσκληση, στην κοινή συνέντευξη τύπου, καλούνται να συμμετέχουν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Μαρία Πρωτοπαππά και ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Χρήστος Ασημακόπουλος.

Οι Επικεφαλής των  τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων

Κωνσταντίνος Λογοθέτης (Με τους Πολίτες Μπροστά)

Ιωάννης Καραπανάγος (αλλάzουμε ΜΑΖΙ)

Κωστής Ζερβός (Επιλογή ευθύνης)

Δημήτρης Βασιλείου (Ώρα για Δράση)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

Δείτε αναλυτικά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις που δόθηκαν.

Η κ. Πρωτοπαππά διένειμε προχθες ανακοίνωση στα ΜΜΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …”Φυσικά, και έχετε γλώσσα και μιλάτε, κυρία Χαρά!!!! Υποκλιθειτε στην εμπειρία”!!!! Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χαχα, καλά μιλάμε, φοβερός ο κατά τα άλλα συμπαθεστατος και αξιοσεβαστος κ. Βασιλειου, αλλα και σίγουρα και μια από τις ατάκες της χρονιάς…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog