Φαίνεται πως ούτε καλημέρα δεν λένε μεταξύ τους οι πρώην δύο αυτοκόλλητοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Λογοθέτης και Θανάσης Μουζάκης και μάλιστα μετά από 11 χρόνια πολιτικής συμπόρευσης, όπου επήλθε η διαγραφή του δεύτερου από την παράταξη για τις διαφορετικές θέσεις και απόψεις στο μείζον θέμα της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε ΑΕ..

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την πρώτη μετά από πολύ καιρό που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, ο Θανάσης Μουζάκης κάθησε μακριά και απέναντι από τον Κώστα Λογοθέτη.

Στην τοποθέτησή του, μάλιστα, ο Θανάσης Μουζάκης αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρώην αρχηγός του μαζί με τρεις ακόμα παρατάξεις (Καραπανάγου, Ζερβού και Βασιλείου).

Δεν μπορείτε να μιλάτε για πραξικοπήματα όταν δεν τηρείτε τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εχει ευθύνη όλο το δημοτικό συμβούλιο για τη μη έναρξη του διαλόγου με το Καζίνο. Η αντιπολίτευση έχει την πλειοψηφία, πάρτε λοιπόν και την πρωτοβουλία για την έναρξη του διαλόγου. Μόνο κατηγορίες ακούω ένθεν και ένθεν»

Σε κάποιο σημείο ο Θανάσης Μουζάκης γυρνάει το κεφάλι προς τον Κώστα Λογοθέτη λέγοντας «μπορείτε να μη μιλάτε όταν μιλάω;»