Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Φιλοζωική Ομάδα Κορίνθου καταγγέλει το Δήμο: Να περισσυλλεγεί το επιθετικό σκυλί στο Λουτράκι άμεσα !

- Advertisement -
Σάλος προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση από το loutrakiblog.gr των επιθέσεων αδέσποτου σκύλου στο Λουτράκι.
Το θέμα πήρε διαστάσεις, αναδημοσιεύθηκε από μεγάλα αθηναικά site και «έπαιξε» σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Πέρα από τη δυσφήμιση που εμφανώς υπέστη η όμορφη πόλη του Λουτρακίου, δημιουργείται φόβος και ανησυχία όχι πλέον μόνο στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες!
Η Φιλοζωική Ομάδα της Κορίνθου με ανακοίνωσή της καταγγέλει το δήμο Λουτρακίου για αδιαφορία και  ζητά να περισυλλεγεί άμεσα το επιθετικό σκυλί
 Αναλυτικά η ανακοίνωση
Φιλοζωική Ομάδα Κορίνθου: Να περισσυλλεγεί το επιθετικό σκυλί στο Λουτράκι άμεσα έως και τώρα αν είναι δυνατόν!
Με αφορμή το τρίτο στην σειρά περιστατικό με το αφηνιασμένο αδέσποτο σκυλί στο Λουτράκι, το οποίο έχει δαγκώσει στην σειρά τρεις γυναίκες, καταγγέλλουμε τον Δήμο Λουτρακίου για την παντελή αδιαφορία του στο θέμα αυτό καθώς από την πρώτη επίθεση σε άνθρωπο κιόλας θα έπρεπε να έχει περισυλλεγεί το σκυλί και να έχει απομακρυνθεί από τους δρόμους της πόλης του Λουτρακίου.

Το σκυλί αυτό σε κάθε περίπτωση φαίνεται προφανώς ότι είναι άκρως επιθετικό και προφανώς και θα έπρεπε να έχει περισυλλεγεί από την πρώτη στιγμή και όχι τώρα αλλά η αδιαφορία που επέδειξε ο Δήμος Λουτρακίου προφανώς και είναι μεγάλη.

Απαιτούμε την περισυλλογή του επιθετικού αδέσποτου σκυλιού από τον Δήμο Λουτρακίου εδώ και τώρα προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους που στην τελική και σε τίποτα δε φταίνε.

Φιλοζωική Ομάδα Κορίνθου

 

Φόβος και τρόμος! Αδέσποτο σκυλί κατασπάραξε ακόμα δύο γυναίκες στο Λουτράκι

 Αδέσποτο κατασπάραξε γυναίκα στο Λουτράκι

  Προσοχή σκληρές εικόνες. Δείτε τα τραύματα της άτυχης γυναίκας από τα δόντια του σκύλου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή δεν βρίσκουμε στο FB κάποια τέτοια ομάδα, ας μας δώσουν κάποιο τηλέφωνο και υπεύθυνο της ομάδας για να επικοινωνουμε μαζί του όταν χρειάζεται, ευχαριστω

  2. Όποιος βαριέται, λέει, να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει. Επιτέθηκε ο σκύλος στην ηλικιωμένη κυρία, ο δήμος αδιαφόρησε ισχυριζόμενος που δεν είναι αρμοδιότητά του, οπότε νεο κρούσμα παρουσιάστηκε. Στατιστικά, οπωσδήποτε θα έχουμε και νέα συμβάντα, όσο ο δήμος αδιαφορεί. Σχεδόν βέβαιο πως θα φτάσουμε και σε θάνατο. Φαίνεται είναι αρμοδιότητα της φύσεως που γέννησε τους σκύλους…

  3. Γιατί ρε παιδιά δεν ρωτάτε πάλι τον Πέρρα;;; Πάλι θα αρχίσει να απαριθμεί τις τεράααααστιες προσπάθειες του ίδιου και του Δήμου ,λες και με αυτές τις κενές κουβέντες θα λύσει το πρόβλημα. Κάποιος να του πεί ότι οι σκύλοι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog