Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: αμεση η αντίδραση του Δήμου στο θέμα της άστεγης μητέρας

- Advertisement -

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου και της κοινωνικής υπηρεσίας, στο θέμα που ανέδειξε μόλις χθες το Loutrakiblog.gr και αργότερα τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Διαβάστε το άρθρο Εικόνες ντροπής στο Λουτράκι

Δύο άστεγοι και συγκεκριμένα μια μητέρα με το ανήλικο αγόρι της βρήκαν καταφύγιο στο πεζοδρόμιο, κάτω από το μπαλκόνι διόροφης κατοικίας, δίπλα στην εκκλησία της Παναγίας της Γιάτρισσας.

Η κοινητοποίηση του δήμου ήταν αμεση και το πρόβλημα βρήκε την λύση. Τα εύσημα είναι απαραίτητα για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου και τον κ. Νίκο Καρρά, υπεύθυνο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου.

Η λύση λοιπόν βρέθηκε και μάλιστα το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό απ΄ότι φαινόταν, καθ΄όσον η νεαρή μητέρα είναι  έγκυος!

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει. Προτεραιότητα στους Ρομά και τους αλλοδαπούς. Τους Έλληνες φορολογουμένους πολίτες στους κρατάμε γερά στη χούφτα μας. Ασ’τους να τους τρώνε τα σκυλιά!

  2. Συγχαρητήρια στο Δήμο ,στον δήμαρχο ,σε όποιο παράγοντα μεσολάβησε για να βρουν στέγη η μητέρα με το παιδάκι της.Η ανθρωπιά που ακόμη υπάρχει είναι λόγος για να συνεχίζουμε….

  3. Πρωτίστως συγχαρητήρια αξίζουν στους συντελεστές του “Loutrakiblog” που προέβαλαν και ανέδειξαν σε όλη του την διάσταση, το κοινωνικό αυτο θέμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog