Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα Γιαννακουλόπουλου στο Περιφερειακό :«Να παραιτηθείτε σε 15 μέρες αν δεν δώσετε λύση!»

- Advertisement -
Και ενώ η συζήτηση για το θέμα του νερού και των εργασιών στο Φράγμα Ασωπού κυλούσε στο περιφερειακό συμβούλιο  με θεωρίες, κορώνες, διαπιστώσεις και δυσοίωνες προβλέψεις τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Άσσου Ναπολέοντας Γιαννακουλόπουλος βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του Σώματος.
Πρώτα σημείωσε την επιλογή του Περιφερειάρχη να μην βρίσκεται στην αίθουσα αλλά σε παρακείμενο γραφείο «έπρεπε να είναι εδώ να τον βλέπουμε, εμένα όταν με ζητάνε οι συντοπίτες μου είμαι παρών» είπε χαρακτηριστικά για να καταθέσει προς όλους και για όλους τελεσίγραφο 15 ημερών.
«Ήρθα με να μας δώσετε λύση. ΌΛΟΙ! Αν δεν δώσετε λύση να παραιτηθείτε σε 15 μέρες όλοι σας! Σας μιλάω εντίμως. Τι θα γυρίσω να πω σε 8.500 κόσμου και στο 8χρονο παιδί μου που σήμερα εκπροσωπώ εδώ; Ότι δεν βρήκαμε λύση;  Λυπάμαι πραγματικά γιατί είμαι και εγώ θεσμικός. 
Όταν θα πάτε σπίτια σας κΒυτινιώτη, κ.Γκιολή και κ.Κόρκα, κύριοι σύμβουλοι τι θα πείτε στον κόσμο οτι δυστυχώς προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε κάτι; Εμείς εκπροσωπούμε εδώ αγρότες και κοινωνία, δεν έχουμε νερό ούτε στα σπίτια μας! Ήρθαμε για να βρούμε λύση σήμερα αν όχι να δηλώσετε παραίτηση σε 15 μέρες, σας μιλάω εντίμως.  …. Δεν ήρθατε στη συγκέντρωση, κανείς σας, αφήσατε μόνη της την κ. Κόρκα…
Λαϊκίζω; Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Κοιτάξτε με στα μάτια και πείτε μου θα καλλιεργήσουμε αύριο;»
ανέφερε ο Πρόεδρος προκαλώντας στην αίθουσα…σιωπή!
https://youtu.be/Nz2vqzRt0Ao
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog