Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άνδρας έπεσε θύμα βιασμού και περιπλανιόταν γυμνός στα Μέγαρα

- Advertisement -
  • Άγνωστοι του αφαίρεσαν ρούχα, τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο

Γυμνός και ξυπόλητος στους δρόμους στα Μέγαρα εντοπίστηκε από έναν πυροσβέστη, ένας άνδρας ο οποίος περιφερόταν στα χαμένα, αναζητώντας βοήθεια.

Ο γυμνός άνδρας εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, (3/12) έξω από επιχείρηση της περιοχής, από τον πυροσβέστη ο οποίος σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Αρχικά ο πυροσβέστης δεν καταλάβαινε τι του έλεγε ο άνδρας καθώς δεν μιλούσε Ελληνικά, στην συνέχεια σταμάτησε έναν ομοεθνή του που περνούσε από το σημείο και ανέλαβε άτυπα χρέη διερμηνέα.

 

Όπως του είπε, ο γυμνός άνδρας, Πακιστανικής υπηκοότητας, είχε πέσει θύμα βιασμού, με τους άγνωστους δράστες να του αφαιρούν τα ρούχα, τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

O πυροσβέστης κάλεσε το οικείο αστυνομικό τμήμα, . Τελικώς πήγε σπίτι και πήρε ένα παντελόνι που του το έδωσε για να ντυθεί, ενώ του έδωσε και ένα μπουκάλι νερό να πιει.

 

thriassio.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aν έμενε στη χώρα του, θα γλύτωνε το βιασμό ο δόλιος ο Πακιστανός που ήταν εδώ ευάλωτος. Συμπέρασμα: η μετανάστευση βλάπτει την υγεία.

  2. H Mυρτώ στην Πάρο δεν ήταν άνθρωπος? Ο Μανώλης Καντάρης δεν ήταν άνθρωπος? Η 17χρονη Νικολέττα δεν ήταν άνθρωπος? Η 35χρονη Ιωάννα στη Λάρισα δεν ήταν άνθρωπος?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog