Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ψήφισε το λογότυπο του Open Mall Λουτρακίου

- Advertisement -

Σε δημόσια διαβούλευση ως τις 09/12/2022 βγαίνουν τα τρία επικρατέστερα λογότυπα στα οποία κατέληξε το Επιμελητήριο Κορινθίας για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λουτρακίου.

Μπορείτε, λοιπόν, να εκφέρετε τη γνώμη σας για το ποιο από τα τρία πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο να σηματοδοτήσει αυτό το μεγάλο έργο που περιλαμβάνει μία σειρά αλληλοσυμπληρούμενων δράσεων αναβάθμισης δημόσιου χώρου, προώθησης επιχειρήσεων κλπ, οι οποίες συνθέτουν μία ολοκληρωμένη παρέμβαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Λουτρακίου.

Ψήφισε εδώ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειδαμε σε αναρτήσει σας ότι θα φτιαχτεί μια νέα σας σελίδα στο Facebook «Κορίνθια 24 «!!Αυτο σημαίνει ότι το loutrakiblog θα σταματήσει η θα υπάρχει και αυτο μαζί με το νέο σας σάιτ !!

  2. Ο φίλος σχολιαστης»θάνατος του εμπορακου»που το γράφει αυτο οταν έχει άρθρο για το mall ,να μην ανησυχεί !!Δεν θα κλείσουν τα μαγαζιά του κόσμου !!

  3. Εννοείς το Jumbo !!Εδω ρε φίλε έχουν παιχνίδια ,βιβλία ,κάρτες και πολλά αλλα και τα σουπερμάρκετ !!Το ίδιο που έγινε και με τα μπακάλικα και άνοιξαν τα σουπερμάρκετ !!Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτο και δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε στο Δήμο και σε όποιον άλλο εσυ νομίζεις ότι φταίνε !!Επιμενω παντως δεν θα κλείσουν μαγαζιά και θα το δεις και εσυ αν κάποτε γίνει το mall

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog