Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Δικαστήρια Κορίνθου η απολογία των 5 ανηλίκων που βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριας τους.

Μετά τις απολογίες τους οι 5 ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχαν προφυλακιστεί δυο άτομα.

Η σύλληψη των αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Παράλληλα συνελήφθησαν και 5 γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζουν ότι «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog