Συνηθίζει να ταράζει τα νερά της πολιτικής ο αγαπητός μας γιατρός, επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΘ, αλλά αυτή τη φορά η παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, ήταν κεραυνός, ή βόμβα θα έλεγε κανείς και μάλιστα χριστουγεννιάτικη.

Σήμερα το πρωί κατέθεσε την παραίτησή του ο κ. Βασιλείου, ενώπιον της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κας Σωτηρίας Κορδαλή.

Τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού του πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog αναλαμβάνει ο νυν δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού κ. Βασίλης Βασιλείου, ενώ την κενή θέση που αφήνει ο γιατρός, θα καλύψει ο κ. Ζάχος Αγγιστριώτης.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Δημήτρη Βασιλείου και τον ρωτήσαμε τους λόγους της παραίτησής του και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές:

Απογοητεύθηκα! τόνισε αρχικά.

Προσπάθησα να ενώσω τις φωνές της αντιπολίτευσης που επιζητούσαν εναγωνίως λύση στα προβλήματα του τόπου μας, να ενώσω τους επικεφαλής και να κατέλθουμε με κοινό ψηφοδέλτιο και επικεφαλής κοινής αποδοχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ομως δυστυχώς απογοητεύθηκα. Δύο μήνες συζητούσαμε χωρίς τέλος, συζητούσαμε για να καταλάβω ότι κάποιοι είναι πέραν του δέοντος υπερπατριώτες… Συνειδητοποίησα πως η αγάπη μου για τον τόπο δεν φτάνει…..  θα τα πούμε εν καιρώ..

Προς το παρόν αφήνω πεδίο δόξης λαμπρό για όλους τους επίδοξους…

Αλλωστε μεγάλωσα πια, δίνω τόπο στα νιάτα, τα δύο μου παιδιά (σσ του συνδυασμού) είναι χαρισματικά και θα με εκπροσωπήσουν επάξια.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, κατέληξε ο κ. Δημήτρης Βασιλείου.

 

Σχόλιο Loutrakiblog.gr

Aπό τα λεγόμενα του κ. Βασιλείου (αρκετά θα τα γράψουμε μετά τις γιορτές) καταλαβαίνουμε ότι οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι – επικεφαλής, τον απογοήτευσαν με τη στάση τους, τα λεγόμενά τους, τις ενέργειές τους. Ενώ συζητούσαν με τον κ. Γιάννο Μιχόπουλο (τον οποίο πρότεινε ο κ. Δ.Βασιλειου) στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν άλλα πράγματα και όχι κοινή κάθοδο.

Ο Δημήτρης Βασιλείου, με την προσπάθειά του αυτή, πρόσφερε μια μεγάλη υπηρεσία στο δήμο. Προσπάθησε (άκαρπα τελικώς) να τους ενώσει και στην άδολη αυτή προσπάθεια  αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις κάποιων….

Θα έχουμε καιρό μετά τις γιορτές να γράψουμε πολλά!

Προς το παρόν καλά Χριστούγεννα και από μας!

 

Διαβάστε σχετικό μας άρθρο

Λουτράκι: Στρατηγοί χωρίς στρατό….

Διαβάστε και την επιστολή του κ. Βασιλείου, λίγες μέρες πριν Δ.Βασιλείου: Χρειαζόμαστε αλλαγή στο δήμο χωρίς όμως τερτίπια και υπεκφυγές