Οι ολιγοήμερες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ήταν για όλο τον κόσμο,όχι όμως για τους υποψηφίους δημάρχους και τα επιτελεία τους που ακόμα και μέσα στις γιορτές-έστω και διακριτικά-δεν σταμάτησαν τις επαφές με συμπολίτες μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα πολυπόθητα ΝΑΙ για την στελέχωση των συνδυασμών τους.

Το έχω ξαναπεί,όλοι οι συνδυασμοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα αφού στην Κόρινθο χρειάζονται 170 άτομα για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο και στο Λουτράκι 120.

Είναι πολλά τα άτομα και δυσκολεύονται όλοι.

Σε κανονικές συνθήκες η προεκλογική περίοδος θα ξεκινούσε επίσημα από το νέο έτος και θα ”φόρτσαρε” μετά το Πάσχα του ’23, κάποιοι όμως ”βιαστικοί” έσπευσαν να ξεκινήσουν ένα ολόκληρο χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές και αυτό κατά την άποψή μου είναι λάθος γιατί κουράζει.Ίσως να κάνω λάθος,αυτή όμως είναι η άποψή μου.

Πέρα από τα 150 άτομα-ίσως λέω και πολλά-που ασχολούνται με τις δημοτικές εκλογές σε Λουτράκι και Κόρινθο ουδείς άλλος ασχολείται και πολλές φορές όταν ανοίγεις κουβέντα με πολίτη για δημοτικά κτλπ  σπεύδουν να σε  αποφύγουν ευγενικά χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι είναι πολύ νωρίς.Τι να αντικρούσεις,ότι δεν είναι;

Εδώ που τα λέμε.είναι  λογικό που δεν ασχολείται ο κόσμος,μην τον κατηγορούμε άδικα,έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία του σώματος καθώς  το 90% των ψηφοφόρων θα ασχοληθεί όταν έρθει η ώρα.

Μέσα σε όλες τις διεργασίες των εορτών που σας περιέγραψα, έφτασαν στα αυτιά μου και χάρηκα ιδιαιτέρως από την κάθοδο στον τοπικό πολιτικό στίβο 4 καλών ονομάτων που θα κατέβουν πρώτη φορά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές.

Οι 2 είναι στην Κόρινθο και οι 2 στο Λουτράκι.

Εδώ θέλω λίγο να σταθώ και να προτρέψω και άλλους να ασχοληθούν και να συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία των εκλογών.Θα χάσετε λίγο χρόνο από τις δουλειές σας και τις οικογένειες σας αλλά είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα και σε γεμίζει εμπειρίες που απέξω δεν μπορείς να τις έχεις.Μην τον πολυσκέφτεστε και τολμήστε το!

Καλή χρονιά σε όλες και όλους!

mi fi