Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αλλάζει το κλίμα στην Τενέα ο Κορδώσης

- Advertisement -
  • Η περιοχή ήταν προνομιακή για τις δυνάμεις του νυν Δημάρχου, κ. Νανόπουλου, σε τέτοιο σημείο που οι στενοί του σύμβουλοι και συνεργάτες πίστευαν ότι από εκεί θα κάλυπταν τα απόνερα που έχουν δημιουργηθεί σε άλλες περιοχές.

 

Η διαφαινόμενη και κατά πολλούς βέβαιη συμπόρευση του Χρήστου Κορδώση με το Νίκο Σταυρέλη, αν και τον πρώτο καιρό που άρχισε να κυκλοφορεί το σενάριο έως και χλευάστηκε από κάποιους συμβούλους του κου Νανόπουλου, φαίνεται ότι σταδιακά αποδίδει καρπούς και βελτιώνει όλο και περισσότερο τη θέση του κ. Σταυρέλη σε μια ομολογουμένως δύσκολη για αυτόν περιοχή.

 

Πολλοί μας είχαν πει να μη βιαστούμε και να περιμένουμε τις ελιές. Τι σχέση τώρα έχουν οι ελιές με τις εκλογές ;

 

Κι όμως. Ο έμπειρος Χρήστος Κορδώσης με το μόνιμο χαμόγελο και την ευγένεια που τον διακρίνει, ελίτσα ελίτσα το γυρνάει το παιχνίδι..

 

Καθημερινά παρών στο λιοτρίβι του, όλο αυτό το διάστημα του λιομαζώματος, λίγο πάτησε το γκάζι και το κλίμα άρχισε να αλλάζει. Μεγάλη υπόθεση οι ελιές τελικά.

 

Και αν υπολογίσει κανείς ότι ο Κορδώσης δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμα από τον Σταυρέλη, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε ακόμα ούτε στο ημίχρονο …για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους…(μιας και ο Χρήστος Κορδώσης γνωρίζει καλά από μπάλα…)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog