Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Γονείς άνοιξαν με κλειδαρά και βρήκαν νεκρό τον γιο τους

- Advertisement -

Ο Βόλος ανάστατος από την οικογενειακή τραγωδία. Τραγικές φιγούρες του δράματος οι γονείς, που μέσα σε λίγα χρόνια έχασαν και τα δύο παιδιά τους…

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σε ένα οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται εδώ και χρόνια. Οι γονείς θρηνούν την απώλεια και του δεύτερου παιδιού τους. Είχε προηγηθεί πριν από χρόνια ο πρώτος θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα. Πριν από λίγες ώρες, βρήκαν νεκρό και το άλλο παιδί τους, μέσα στο σπίτι που έμενε. Ανησύχησαν και πήραν την απόφαση να μπουν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές.

Αντιμέτωποι με μία ακόμη τραγωδία βρέθηκαν δύο γονείς στον Βόλο που μέσα σε λίγα χρόνια έχασαν και το δεύτερο παιδί τους. Οι δύο γονείς είχαν να επικοινωνήσουν αρκετές ημέρες με τον 45χρονο γιο τους, γεγονός που τους ανησύχησε και πήγαν στο σπίτι όπου διέμενε.

Για πολλή ώρα χτυπούσαν την πόρτα, όμως απάντηση δεν έπαιρναν. Εντρομοι οι γονείς κάλεσαν κλειδαρά για να καταφέρουν να μπουν σπίτι και να δουν το γιο τους νεκρό.

Το ζευγάρι, που πριν από χρόνια είχε χάσει το παιδί τους σε τροχαίο, βρέθηκε ξανά μπροστά σε ένα απερίγραπτο σοκ. Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Πηγή: taxydromos.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog