Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Αιγάλεω

- Advertisement -

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο Αιγάλεω, καθώς σημειώθηκε ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος αλλά η… τρίτη.

Η επεισοδιακή ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί της Δευτέρας (20.02.2023). Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία με κλεμμένο όχημα και μπήκαν στο κατάστημα.

Οι δράστες αφού έκαναν γυαλιά-καρφιά το κοσμηματοπωλείο, πήραν όλα τα κοσμήματα και τα χρήματα που υπήρχαν στην επιχείρηση και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000-150.000 ευρώ και ότι είναι η τρίτη φορά φορά που γίνεται ληστεία στο κοσμηματοπωλείο.

Δείτε φωτογραφίες:

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε γίνει Σικαγο καιν,φαβέλες που έλεγε και μια ψυχή αλλά εγώ είδα σήμερα κάτι και θα το αναφερω εδώ στο μπλογκ σας !!Καπου στην Λατινική Αμερική πριν λίγες μέρες έγινε η απόδραση του αιώνα από μια φυλακή !!Ενας πολυμηχανος σαν τον δικό μας τον Οδυσσέα μεταφιεστηκε σε πρόβατο με προβεια και την έκανε κατσίκα που λεμε !!Τον πιάσανε αργότερα αλλά μόνο και για την ιδέα του έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog