Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να βρεθεί ο,τι έχει απομείνει από το παιδί μου» λέει η μητέρα του

- Advertisement -

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, του νεαρού που απήχθη και δολοφονήθηκε και ποτέ δεν βρέθηκε η σορός του, ζητά να βρεθεί ο,τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της.

 

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ότι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα»,

δήλωσε η Βαρβάρα Θεοδωράκη, μητέρα Μάριου στο Mega. Τώρα, 11 χρόνια μετά, η ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου κάνει τη μητέρα να ελπίζει ότι έστω και αυτόν τον τραγικό τρόπο θα δοθεί τέλος στον εφιάλτη.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δε μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

 

Η διαδικασία της ταυτοποίησης

Το κρανίο έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, για να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Στη συνέχεια εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του.
Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.
Την ίδια ώρα ιατροδικαστής θα εξετάσει το κρανίο για να διαπιστώσει αν υπάρχει τρύπα από σφαίρα καθώς το θύμα πριν έντεκα χρόνια είχε πυροβοληθεί από τους δολοφόνους του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog