Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατάληψη στο Γυμνάσιο Λουτρακίου (φωτο)

- Advertisement -
  • Σε κατάληψη του σχολικού κτιρίου, προχώρησαν σήμερα το πρωί, οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου.

Εξ αφορμής του περιστατικού με τον καθηγητή ο οποίος χτύπησε 13χρονο αγόρι εν ώρα μαθήματος (Διαβάστε το άρθρο Λουτράκι: Καθηγητής γυμνασίου χτύπησε μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο)

και την πρόθεση αποσιώπησης του γεγονότος εκ μέρους της Δ/νσης (όπως ισχυρίζονται οι μαθητές) αλλά και πολλούς ακόμα λόγους, διαμαρτύρονται, ενώ στο πλευρό τους στέκονται και οι γονείς τους, αφού τα αιτήματα των παιδιών είναι καθ΄όλα εύλογα και δίκαια.

  • Προέχει η ασφάλεια των παιδιών μας, κυρίως η σωματική, λένε γονείς στο Loutrakiblog.gr δηλώντας οργή για το περιστατικό βίας εκ μέρους του καθηγητή σε βάρος του 13χρονου μαθητή.
  • Οποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις στο σχολείο είναι ακατάλληλος καθηγητής, στην συγκεκριμένη περίπτωση απαράδεκτος και ζητούμε την απομάκρυνσή του από το σχολείο, λένε κάποιοι άλλοι γονείς.

Το αίτημα αυτό δηλώνεται και στην έγγραφη διαμαρτυρία των μαθητών. Διαμαρτύρονται επίσης γα την ανάρμοστη συμπεριφορά δύο καθηγητριών.

Τα υπόλοιπα θέματα που θέτουν οι μαθητές και ζητούν άμεσα λύσεις, είναι κτιριακά προβλήματα και υποδομών για τα οποία πριν από δύο χρόνια είχαν και πάλι προβεί σε κατάληψη και έλαβαν τότε την υπόσχεση ότι θα λυθούν.

Κάποια εξ αυτών τότε λύθηκαν, τα υπόλοιπα παραμένουν άλυτα έως σήμερα.

Τα παιδιά διαμηνύουν τη βαθιά οδύνη τους επίσης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και στηλιτεύουν τους καθηγητές τους που την ημέρα του παγκορινθιακού συλλαλητηρίου δούλευαν και τους απαγόρευσαν κατά συνέπεια να συμμετάσχουν στην πορεία που έγινε στην Κόρινθο.

Αναμένεται σε λίγη ώρα συνάντηση του Διευθυντή του Γυμνασίου με αντιπροσωπεία γονέων και μαθητών.

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kala kanoume kai kanoume katalipsi ennow exoume ena sxoleio pou Kai kala pame gia “mathima” kai ginete kathe mera o kakos xamos malonoun kathigites metaksy tous den exoume kilikio edw kai posous mhnes e sxoleio einai auto h mourdelo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog