Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόεδρος Εργαζομένων ΔΕΥΑ Λουτρακίου: Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση του νερού (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Δηλώσεις στην κάμερα παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Τάσος Μαστραντωνάκης.

Ταφόπλακα θα αποτελέσει για το Λουτράκι η ιδιωτικοποίηση του νερού λέει ο κ. Μαστραντωνάκης, ενώ οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ εξέδωσαν ψήφισμα που έγινε ομόφωνα αποδεκτό από το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης. Σήμερα στις 18.30 συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι με αυτό το θέμα.

Διαβάστε το άρθρο Μαύρες σημαίες στο Λουτράκι για την ιδιωτικοποίηση του νερού που περνά στο πολυνομοσχέδιο η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

 

 

Συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι για την ιδιωτικοποίηση του

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ νομίζω κανένας δημότης πρακτικά δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό το νομοσχέδιο…!Ας μας το πει κάποιος με παραδείγματα……?Δεύτερον αυτή η συνεντεύξη δεν μας βοήθησε.. όταν καπάκι ακούγονται αυτά τα επαναστατικά τραγούδια….!!!

  2. Επειδή είναι εύκολο να περνάμε σε αφορισμούς του ύφους “τίποτα στον ιδιωτικό τομέα” καλό θα ήταν να έχουμε καλύτερη και πιό αναλυτική ενημέρωση. Μην ξεχνάμε δυστυχώς ο ΟΣΕ ανληκει στο Δημόσιο και είδαμε τα χαίρια του.

  3. Βούτυρο στο ψωμί σας. Τη μια να βγαίνετε για το δυστύχημα στα Τέμπη, την άλλη για το νερό, την άλλη για το καλάθι της νοικοκυράς, την άλλη για τους φουκαράδες μετανάστες κλπ. Αφορμή ψάχνετε, σας μάθαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog