Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Εκτενείς δράσεις καθαρισμού και εργασίες πρασίνου σε όλο το Δήμο

- Advertisement -
  • Σε αγαστή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη συνεχίζουμε τις δράσεις καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε πολλές γειτονιές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με εργασίες καθαριότητας, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, στα δύο ρεύματα ανόδου – καθόδου της οδού Παπανικολάου, στο Πάρκο Δεξαμενής, το Θώδειο στάδιο και στα δύο κοιμητήρια Λουτρακίου – το παλαιό και το νέο-, στην Περιφερειακή οδό προς Περαχώρα και στην οδό Νικολοπούλου, τους Αγίους Θεοδώρους, στην περιοχή Πευκάκια, το μνημείο των 50 πεσόντων και σε οικισμούς, την Περαχώρα, τα Ίσθμια, το Καλαμάκι και την Κυρά Βρύση.

Το πρόγραμμα καθαριότητας, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου θα συνεχιστεί κυκλικά σε όλες τις γειτονιές και τα σημεία του Δήμου μας και την ερχόμενη εβδομάδα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αυτονόητα που πρέπει να γίνονται τα κάνετε θέμα!Απαράδεκτη η κατάσταση της καθαριότητα σε όλο τον Δήμο (ιδικά στα Δημοτικά Διαμερίσματα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog