Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: ΨΕΜΜΑΤΑ: ‘Αλλα έλεγε και άλλα πράττει ο Παντελέου

- Advertisement -
  • Oτι πούλησε στεγνά τον άνθρωπο που τον ανέδειξε πολιτικά, είναι σε όλους γνωστό στο Λουτράκι.

Μιλάμε πάντα για τον Κώστα Παντελέου, τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιων, τον οποίο εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και τον έθεσε πολιτικό προϊστάμενο σε ένα νευραλγικό τομέα και πόστο.

Τη θέρμη που υπερασπιζόταν το δήμαρχο όλοι τη θυμούνται, από τα post στο facebook, από τις τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο κλπ. Ολοι θυμούνται και το μένος που έτρεφε για τη σημερινή επικεφαλής του συνδυασμού που συντάχθηκε μαζί της, δηλαδή τη Μαρία Πρωτοπαππά!

Πολλοί από μας έχουν μηνύματα όχι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπό της, όλοι ξέρουμε τι έλεγε στην πιάτσα και όλοι γνωρίζουμε τους λόγους που αποχώρησε από την παράταξη του Γιώργου Γκιώνη.

Αυτά βεβαίως θα τα συζητήσουμε πολύ σύντομα και δη όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές με αποδείξεις και ονόματα!

Ας έρθουμε τώρα στο πρόσφατο θέμα μας.

Οπως είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας ο Κώστας Παντελέου ζητούσε με επιστολή του από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου να ορισθεί νομικός σε δίκη εναντίον του δημοτικού συμβούλου Κωστή Σταυρόπουλου!!!

Τι δήλωνε όμως σε παλιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Παντελέου;

Εντελώς διαφορετικά πράγματα και συγκεκριμένα στη 11η συνεδρίαση της 26ης Μαΐου 2020 δήλωνε ωσάν φουσκωμένος κόκκορας!

« Να απαντήσω γρήγορα – γρήγορα στον κ. Ζερβό και στον κ. Βασιλείου Βασίλη ότι, ουδέποτε έως σήμερα, έχω φάει δύο μηνύσεις, έχω πάει κατηγορούμενος για τα περιβόητα σιντριβάνια στο Λουτράκι δεν έχω χρεώσει τον Δήμο και δεν έχω βάλει νομικό από τον Δήμο να χρεωθεί ο Δήμος. Αυτό είναι προσωπική μου αντίληψη, ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει. Εχω μάθει να αναγνωρίζω πλέον τα λάθη μόνος μου.»

Από τότε έως σήμερα φαίνεται πως άλλαξαν οι αντιλήψεις και το σκεπτικό του κ. Παντελέου και όχι μόνο στρέφεται εναντίον δημοτικού συμβούλου που παρεμπόδισε παράτυπες εργασίας οδοποΐας (όπως ισχυρίζεται ο Κωστής Σταυρόπουλος) στο Φλάμπουρο (ως γνωστόν έχει περιουσία εκεί η οικογένεια του Κώστα Παντελέου)!

 

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο Κώστας Σταυρόπουλος είχε αναφέρει επίσης

Τέλος, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Παντελέου διότι ο ίδιος ο οποίος μίλησε για τα ιδιωτικά συμφέροντα είπε και ποιά είναι αυτά τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Συντονιστείτε! Ερχονται τα υπόλοιπα ψέμματα!

ΥΣ Για την ιστορία η Οικονομική Επιτροπή δεν ενέκρινε το αίτημα του Παντελέου για απευθείας διορισμό νομικού, αλλά διόρισε νομικό να γνωμοδοτήσει εάν πρέπει να εκπροσωπηθεί πλέον με δαπάνη του δήμου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα και ενημερωθείτε

Ο Παντελέου ζητά από το δήμο δικηγόρο σε δίκη εναντίον του Κωστή Σταυρόπουλου

Βόμβα Σταυρόπουλου στο ΔΣ: Χρησιμοποίησαν έγγραφα του Δήμου εναντίον μου σε δίκη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog