Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Loutraki Festival: Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τον Αύγουστο

- Advertisement -
  • Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και οι συντελεστές του Loutraki Festival σας εύχονται καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

To Φεστιβάλ συνεχίζεται τον Αύγουστο με σημαντικές συναυλίες και εξαιρετικούς καλλιτέχνες, στο Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδώρους, τα Πίσια και τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις εκδηλώσεις μας, συμμετέχοντας ενεργά στη διοργάνωση!

The Legends: Την Πέμπτη 3 Αυγούστου η Φιλαρμονική Λουτρακίου μεταμορφώνεται και παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στους θρύλους της Ποπ και Ροκ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Φιλαρμονικής μας στο Νέο Θέατρο «Παντελής Ζερβός» στο Πάρκο Δεξαμενής!

Την Κυριακή 6 Αυγούστου η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε παρέα τα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Στην παραλία Λουτρακίου μετά το ηλιοβασίλεμα!

O Παντελής Θαλασσινός με την Ορχήστρα Opus του Loutraki Festival, τους ερμηνευτές Χρίστο Νινιό και Μαριάννα Ζάχου και με τη συμμετοχή του σπουδαίου κανονίστα Πάνου Δημητρακόπουλου, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη
δισκογραφία του, καθώς επίσης και τραγούδια άλλων δημιουργών στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους τη Δευτέρα 7 Αυγούστου!

Το Σάββατο 12 Αυγούστου ακολουθεί η παρουσίαση του νέου δίσκου του Γιώργου Μίχα «Με παρτενέρ τη σελήνη», στη δροσιά της «Καλαβρίας» στα Πίσια. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ιουλία Καραπατάκη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Βασιλική Διαλυνά και ο Πέτρος Μάλαμας.

Τέλος, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο ειδυλλιακό Ypanema στη λίμνη Βουλιαγμένης σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες!

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής, βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση μεγάλης εσωτερικής αλλαγής που σηματοδοτεί και μια «καλλιτεχνική αναγέννηση»! Την Παρασκευή 18 Αυγούστου!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στα Ίσθμια Καλαμάκι Περαχώρα μην μπείτε στον κόπο να έρθετε για ψήφους δώσαμε αλλού ό καιρός γάρ εγγύς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog