Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Γκιώνη και Ξένιου Ζευ με Τετράδη για τις συλλήψεις στο Λουτράκι

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023, συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, κ. Χαράλαμπο Τετράδη.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Διοικήτρια του Α.Τ. Λουτρακίου, κα. Μάρθα Μυστακίδου, καθώς και εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζευς”. Συγκεκριμένα, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ιωάννης Κόντης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χατζόπουλος Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Οικονόμου, καθώς και ο κ. Αγγιστριώτης Ζαχαρίας, υπεύθυνος εκδηλώσεων. Επιπλέον, παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του “Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου”, κ. Ιωάννης Αλεξανδρής.

 

Αφορμή της συνάντησης, τα πρόσφατα περιστατικά συλλήψεων επιχειρηματιών στην πόλη του Λουτρακίου λόγω ηχορύπανσης, μετά από καταγγελίες που έγιναν από πολίτες. Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Φορέων, Αρχών και επιχειρηματιών πάντα μέσα στο πλαίσιο του Νόμου, με απώτερο σκοπό το συνολικό όφελος της πόλης του Λουτρακίου.

Έπιασαν τους «Ρωχάμηδες» στο Λουτράκι!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog